Norton vpn

Norton VPN: veilig en anoniem surfen op het internet

Facebook
Email
Twitter
WhatsApp

Norton VPN is een VPN-service die wordt aangeboden door NortonLifeLock, een bedrijf dat bekend staat om zijn uitgebreide beveiligingsoplossingen.

Norton VPN is ontworpen om gebruikers te helpen hun online privacy en gegevens te beschermen tegen hackers, adverteerders en andere derde partijen die mogelijk toegang hebben tot hun persoonlijke informatie.

De Norton VPN-service werkt door het versleutelen van de internetverbinding van de gebruiker en het omleiden van hun verkeer via een beveiligde server. Dit zorgt ervoor dat de activiteiten van de gebruiker niet kunnen worden gevolgd en dat hun gegevens veilig blijven, zelfs als ze gebruikmaken van openbare wifi-netwerken.

Met Norton VPN kunnen gebruikers ook toegang krijgen tot geblokkeerde websites en inhoud, zoals streamingdiensten die beperkt zijn tot bepaalde regio’s. De service is beschikbaar voor Windows, Mac, Android en iOS-apparaten en biedt een eenvoudig te gebruiken interface voor gebruikers.

Belangrijke informatie

 • Norton VPN is een VPN-service die wordt aangeboden door NortonLifeLock om gebruikers te helpen hun online privacy en gegevens te beschermen tegen hackers en andere derde partijen.
 • Norton VPN werkt door het versleutelen van de internetverbinding van de gebruiker en het omleiden van hun verkeer via een beveiligde server.
 • Met Norton VPN kunnen gebruikers toegang krijgen tot geblokkeerde websites en inhoud en is beschikbaar voor Windows, Mac, Android en iOS-apparaten.

Wat is Norton VPN?

Norton VPN is een Virtual Private Network (VPN) service aangeboden door Norton, een bekend bedrijf dat voornamelijk bekend staat om zijn antivirussoftware. Norton VPN biedt gebruikers een veilige manier om te surfen op het internet door hun online activiteiten te beschermen tegen nieuwsgierige blikken van derden, zoals internetproviders, adverteerders en hackers.

Norton Secure VPN maakt gebruik van bank-grade encryptie om de gegevens van gebruikers te beschermen. Dit betekent dat alle gegevens die van en naar de VPN-server worden verzonden, worden versleuteld, waardoor het voor een derde partij onmogelijk wordt om deze gegevens te onderscheppen en te lezen. Dit is vooral belangrijk wanneer u gebruik maakt van openbare wifi-netwerken, die vaak onveilig zijn en gemakkelijk kunnen worden gehackt.

Met Norton VPN kunnen gebruikers ook hun IP-adres maskeren. Dit betekent dat uw online activiteiten niet kunnen worden getraceerd naar uw fysieke locatie. Dit is vooral handig voor mensen die zich zorgen maken over hun privacy en anonimiteit op het internet.

Norton VPN biedt ook gebruikers de mogelijkheid om toegang te krijgen tot geografisch beperkte inhoud. Dit betekent dat u bijvoorbeeld toegang kunt krijgen tot streamingdiensten die alleen beschikbaar zijn in bepaalde landen. Norton VPN heeft servers in verschillende landen over de hele wereld, waardoor gebruikers toegang hebben tot inhoud die anders niet beschikbaar zou zijn.

Over het algemeen biedt Norton VPN gebruikers een veilige en betrouwbare manier om te surfen op het internet. Het is vooral nuttig voor mensen die zich zorgen maken over hun online privacy en anonimiteit.

Hoe Werkt Norton VPN

Norton VPN werkt door het opzetten van virtuele privé netwerkverbindingen op verschillende servers over de hele wereld. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker veilig en anoniem kan surfen op het internet zonder dat derden de online activiteiten kunnen volgen.

Wanneer de gebruiker verbinding maakt met een Norton VPN-server, wordt het IP-adres van de gebruiker vervangen door een virtueel IP-adres dat wordt toegewezen door Norton VPN. Dit virtuele IP-adres is afkomstig van een serverlocatie die is gekozen door de gebruiker. Hierdoor lijkt het alsof de gebruiker zich op een andere locatie bevindt dan waar hij of zij zich daadwerkelijk bevindt.

De verbinding tussen de computer van de gebruiker en de Norton VPN-server wordt versleuteld met behulp van een 256-bit AES-encryptie. Dit zorgt ervoor dat alle gegevens die worden verzonden en ontvangen via de VPN-tunnel, niet kunnen worden gelezen door derden.

Norton VPN biedt ook de mogelijkheid van split tunneling. Dit betekent dat de gebruiker kan kiezen welke apps en websites via de VPN-tunnel worden geleid en welke niet. Hierdoor kan de gebruiker bijvoorbeeld zijn of haar bank-app via de VPN-tunnel laten lopen terwijl andere apps en websites via de normale internetverbinding worden gebruikt.

Kortom, Norton VPN biedt een veilige en anonieme manier om te surfen op het internet. Door het opzetten van een versleutelde tunnel tussen de computer van de gebruiker en de VPN-server, wordt voorkomen dat derden de online activiteiten van de gebruiker kunnen volgen. De mogelijkheid van split tunneling biedt extra flexibiliteit om te kiezen welke apps en websites via de VPN-tunnel worden geleid.

Compatibiliteit van Norton VPN

Norton VPN is een veelzijdige VPN-service die compatibel is met verschillende apparaten en besturingssystemen. Hieronder staan de compatibiliteitsgegevens voor Norton VPN met betrekking tot verschillende apparaten en besturingssystemen.

Compatibiliteit met Windows

Norton VPN is compatibel met Windows 10, 8.1 en 7. U kunt Norton VPN downloaden en installeren op uw Windows-computer door de stappen te volgen die worden beschreven in de officiële Norton-ondersteuningspagina.

Compatibiliteit met Mac

Norton VPN is compatibel met macOS 10.15 (Catalina), 10.14 (Mojave), 10.13 (High Sierra) en 10.12 (Sierra). U kunt Norton VPN downloaden en installeren op uw Mac-computer door de stappen te volgen die worden beschreven in de officiële Norton-ondersteuningspagina.

Compatibiliteit met Android

Norton VPN is compatibel met Android 6.0 of hoger. U kunt Norton VPN downloaden en installeren op uw Android-apparaat door de app te downloaden vanuit de Google Play Store.

Compatibiliteit met iOS

Norton VPN is compatibel met iOS 12.0 of hoger en is beschikbaar voor iPhone en iPad. U kunt Norton VPN downloaden en installeren op uw iOS-apparaat door de app te downloaden vanuit de App Store.

Compatibiliteit met Apple-apparaten

Norton VPN is compatibel met verschillende Apple-apparaten, waaronder Mac-computers, iPhones en iPads. Norton VPN is ook beschikbaar voor Apple TV en kan worden geïnstalleerd op uw Apple TV-apparaat door de stappen te volgen die worden beschreven in de officiële Norton-ondersteuningspagina.

Met Norton VPN kunt u veilig en anoniem browsen op verschillende apparaten en besturingssystemen. Het biedt een uitstekende beveiliging en privacybescherming, ongeacht het apparaat dat u gebruikt.

Norton VPN op Mobiele Apparaten

Norton VPN is een handige functie die beschikbaar is voor gebruikers van Norton 360 of Mobile of bij Norton 360-abonnementen die Secure VPN bevatten. Met Norton VPN kunnen gebruikers veiliger gebruik maken van een draadloze netwerkverbinding op hun mobiele apparaten. Deze functie is beschikbaar op zowel Android- als iOS-apparaten, waaronder telefoons en tablets.

Om Norton VPN op een mobiel apparaat te gebruiken, moeten gebruikers eerst de Norton 360-app downloaden en installeren. Vervolgens kunnen ze VPN-instellingen configureren in de Norton 360-app op hun mobiele apparaat. Dit zorgt voor een veilige verbinding tussen het mobiele apparaat en het internet.

Gebruikers kunnen ook hun persoonlijke informatie instellen en er toezicht op houden met de Norton 360-app op hun mobiele apparaat. Dit omvat het beveiligen van het browsen via wifi-verbindingen op hun mobiele apparaat met een VPN-verbinding en het instellen van beveiligingsfuncties zoals wachtwoordbeheer en antivirusbescherming.

Norton VPN is beschikbaar voor Android-, iPhone- en iPad-gebruikers. Het is belangrijk op te merken dat Norton VPN niet beschikbaar is in alle landen. Gebruikers moeten controleren of de functie beschikbaar is in hun land voordat ze deze gebruiken.

Met Norton VPN kunnen gebruikers veiliger gebruik maken van hun mobiele apparaten en hun persoonlijke informatie beschermen. Het is een handige en betrouwbare functie die gemakkelijk te gebruiken is en beschikbaar is op een breed scala aan mobiele apparaten.

Norton VPN en Online Privacy

Norton VPN biedt gebruikers de mogelijkheid om hun online privacy te beschermen door hun internetverbinding te versleutelen en hun IP-adres te maskeren. Dit betekent dat gebruikers anoniem kunnen browsen en hun online activiteiten niet kunnen worden getraceerd door derden.

Een belangrijk aspect van online privacy is het voorkomen van het delen van persoonlijke informatie met derden. Norton VPN is een no-log VPN-service, wat betekent dat het geen gebruikersgegevens opslaat of bijhoudt. Dit zorgt ervoor dat gebruikers volledig anoniem kunnen blijven tijdens het gebruik van de service.

Norton VPN biedt ook de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende serverlocaties over de hele wereld. Hierdoor kunnen gebruikers hun IP-adres veranderen en toegang krijgen tot geo-beperkte inhoud. Dit is vooral handig voor mensen die reizen en toegang nodig hebben tot inhoud die alleen beschikbaar is in specifieke regio’s.

Het gebruik van Norton VPN is een effectieve manier om online privacy te beschermen en anonimiteit te behouden. Het biedt een veilige en betrouwbare manier om toegang te krijgen tot internet zonder de angst dat persoonlijke informatie wordt gedeeld met derden.

Norton VPN en Beveiliging

Norton VPN is een Virtual Private Network-service die wordt aangeboden door Norton om gebruikers te helpen hun online privacy en veiligheid te beschermen. Het biedt een laag van beveiliging voor gebruikers die verbinding maken met openbare Wi-Fi-netwerken, waar cybercriminelen gemakkelijk gevoelige informatie kunnen stelen.

Met Norton VPN kunnen gebruikers hun online activiteiten versleutelen en hun IP-adres verbergen. Dit maakt het moeilijker voor cybercriminelen om hun online activiteiten te volgen en hun gegevens te stelen. Norton VPN biedt ook bescherming tegen malware en virussen die kunnen worden verspreid via onveilige netwerken.

Een ander voordeel van Norton VPN is de identiteitsdiefstalbescherming. Norton VPN beschermt gebruikers tegen identiteitsdiefstal door hun online activiteiten te versleutelen en hun IP-adres te verbergen. Dit maakt het moeilijker voor cybercriminelen om toegang te krijgen tot hun persoonlijke gegevens en deze te stelen.

Norton VPN biedt ook bescherming tegen gecompromitteerde netwerken en verdachte Wi-Fi-netwerken. Het detecteert en waarschuwt gebruikers voor mogelijke bedreigingen en geeft hen de mogelijkheid om verbinding te maken met een veiliger netwerk.

Kortom, Norton VPN is een uitstekende oplossing voor gebruikers die hun online privacy en veiligheid willen beschermen. Het biedt bescherming tegen malware, identiteitsdiefstal, gecompromitteerde netwerken en verdachte Wi-Fi-netwerken. Door gebruik te maken van Norton VPN, kunnen gebruikers met vertrouwen online surfen en hun gevoelige informatie veilig houden.

Norton VPN en Wi-Fi Veiligheid

Norton VPN is een beveiligde VPN-service die gebruikers beschermt tegen cyberdreigingen en hun privacy beschermt tijdens het gebruik van openbare Wi-Fi-netwerken. Het biedt een versleutelde gegevenstunnel die voorkomt dat cybercriminelen toegang krijgen tot persoonlijke informatie zoals wachtwoorden, bankrekeninggegevens en creditcardnummers.

Wanneer gebruikers verbonden zijn met een openbaar Wi-Fi-netwerk, kunnen hun gegevens gemakkelijk worden onderschept door kwaadwillende personen die hetzelfde netwerk gebruiken. Norton VPN biedt bescherming tegen deze dreigingen door het versleutelen van de gegevens die worden verzonden en ontvangen via het netwerk.

Een VPN-verbinding met Norton VPN zorgt ervoor dat gebruikers veilig kunnen browsen en hun privacy kunnen beschermen. Het biedt ook een kill switch-functie die ervoor zorgt dat als de VPN-verbinding om welke reden dan ook wordt verbroken, er geen gegevens worden verzonden of ontvangen totdat de verbinding weer is hersteld.

Norton VPN is beschikbaar voor pc, Mac, Android en iOS en kan worden gedownload vanuit het Norton-account van de gebruiker. Het biedt ook een geld-terug-garantie van 60 dagen voor degenen die niet tevreden zijn met de service.

Kortom, Norton VPN is een uitstekende manier om uw Wi-Fi-verbinding te beveiligen en uw privacy te beschermen tijdens het gebruik van openbare Wi-Fi-netwerken. Met de versleutelde gegevenstunnel, kill switch-functie en geld-terug-garantie biedt Norton VPN gebruikers gemoedsrust en bescherming tegen cyberdreigingen.

Norton VPN en Snelheid

Norton VPN is een van de snelste VPN’s ter wereld. Het biedt gebruikers hoge snelheden zonder compromissen te hoeven sluiten op het gebied van veiligheid en privacy. De VPN heeft servers in 28 landen, waardoor gebruikers toegang hebben tot content over de hele wereld.

Met Norton VPN kun je zonder problemen streamen en downloaden. Het heeft een downloadsnelheid van 10 tot 30 procent lager dan de werkelijke snelheid van de internetverbinding, maar dit verschil is niet merkbaar tijdens het gebruik van de VPN. Norton VPN is snel genoeg voor browsen, streamen en downloaden zonder enige vertraging.

Een ander voordeel van Norton VPN is dat het geen verhoogd batterijverbruik heeft bij gebruik van de VPN. Dit betekent dat gebruikers de VPN kunnen gebruiken zonder zich zorgen te hoeven maken over hun batterijduur.

In vergelijking met andere VPN’s kan Norton Secure VPN niet altijd snelheden bieden van 25 Mbps of hoger die nodig zijn om in 4K-kwaliteit te streamen. Daarom kun je geen content van Netflix in 4K kijken als je met servers op grote afstand bent verbonden. Maar als je verbinding met servers in de buurt maakt, zouden de snelheden hoog genoeg moeten zijn.

Kortom, Norton VPN biedt hoge snelheden zonder compromissen te hoeven sluiten op het gebied van veiligheid en privacy. Het is een uitstekende VPN voor gebruikers die op zoek zijn naar snelheid en veiligheid.

Norton VPN en Prijsstelling

Norton VPN biedt twee verschillende abonnementen aan, namelijk een maandelijks en een jaarlijks abonnement. Afhankelijk van het aantal apparaten dat u wilt gebruiken, kunt u ook het tarief verhogen en dekking geven aan 1, 5 of 10 apparaten in totaal.

Het maandelijkse abonnement is ideaal voor gebruikers die de VPN-service slechts voor een korte periode willen gebruiken. Het jaarlijkse abonnement is echter voordeliger en biedt een korting van 40% op de oorspronkelijke prijs.

Met het jaarlijkse abonnement van Norton VPN kunt u tot 10 apparaten tegelijkertijd beschermen tegen bedreigingen op internet. Dit is een uitstekende optie voor gezinnen en kleine bedrijven die meerdere apparaten moeten beschermen. Het abonnement biedt ook een geld-terug-garantie van 60 dagen, zodat u het product kunt uitproberen voordat u zich aan een jaarabonnement verbindt.

Het is belangrijk om op te merken dat Norton VPN alleen de bekende besturingssystemen ondersteunt, zoals Windows, MacOS, Android en iOS. Dit betekent dat u de VPN niet kunt installeren op uw router, ChromeOS of Linux-apparaat.

Als u op zoek bent naar een VPN-service die uw privacy en veiligheid online beschermt, dan is Norton VPN een uitstekende keuze. Het biedt concurrerende prijzen en een betrouwbare service die gemakkelijk te gebruiken is.

Norton VPN en Serverlocaties

Norton Secure VPN is een beveiligings-app die gebruikers beschermt tegen het volgen van hun online activiteiten door derden, zoals internetproviders of websites die ze bezoeken. De app biedt ook privétoegang tot internet en stelt gebruikers in staat om hun virtuele locatie te wijzigen.

Om deze functies te bieden, heeft Norton Secure VPN wereldwijde servers. Met deze servers kunnen gebruikers hun virtuele locatie wijzigen of automatisch de beste regio selecteren. De servers van Norton Secure VPN groeien dynamisch mee met het aantal gebruikers om de beste prestaties te leveren.

Hoewel het aantal serverlocaties van Norton Secure VPN iets beperkter is dan bij sommige andere VPN-aanbieders, biedt het toch voldoende opties om de meeste gebruikers tevreden te stellen. Norton Secure VPN heeft servers in de volgende landen:

 • Verenigde Staten
 • Canada
 • Verenigd Koninkrijk
 • Australië
 • Duitsland
 • Frankrijk
 • Nederland
 • Japan

Deze serverlocaties zijn strategisch geplaatst om gebruikers een optimale ervaring te bieden bij het wijzigen van hun virtuele locatie. Norton Secure VPN biedt ook een automatische optie waarmee de app de optimale serverlocatie voor de gebruiker selecteert op basis van hun fysieke locatie.

In het algemeen biedt Norton Secure VPN een solide selectie van serverlocaties die gebruikers in staat stellen om hun virtuele locatie te wijzigen en hun online activiteiten te beschermen. De app biedt ook een automatische optie om de optimale serverlocatie te selecteren, waardoor gebruikers gemakkelijk kunnen genieten van een optimale ervaring.

Extra Functies van Norton VPN

Naast het bieden van een veilige en versleutelde internetverbinding, biedt Norton VPN ook extra functies om de online ervaring van gebruikers te verbeteren. Hieronder staan enkele van de extra functies die Norton VPN biedt:

Wachtwoordbeheer

Norton VPN biedt een wachtwoordbeheerfunctie die gebruikers helpt om hun wachtwoorden veilig en georganiseerd te houden. Met deze functie kunnen gebruikers hun wachtwoorden opslaan en automatisch invullen op websites en apps. Norton VPN maakt gebruik van geavanceerde encryptie om de wachtwoorden veilig te houden en biedt ook een wachtwoordgenerator om sterke wachtwoorden te maken.

Cloudback-up

Norton VPN biedt ook cloudback-upfuncties om gebruikers te helpen hun belangrijke bestanden en gegevens veilig te bewaren. Met Norton VPN kunnen gebruikers automatisch back-ups maken van hun bestanden naar de cloud en deze bestanden op elk moment en vanaf elk apparaat herstellen.

Norton Family

Norton VPN biedt ook de mogelijkheid om Norton Family toe te voegen aan het abonnement. Dit is een functie die ouders helpt om de online activiteiten van hun kinderen te monitoren en te beheren. Met Norton Family kunnen ouders de online tijd van hun kinderen beperken, websites blokkeren en waarschuwingen instellen voor bepaalde activiteiten.

Virus Removal

Norton VPN biedt ook een virusverwijderingsfunctie die gebruikers helpt om hun apparaten vrij te maken van virussen en malware. Deze functie maakt gebruik van geavanceerde detectietechnologieën om virussen op te sporen en te verwijderen en biedt ook bescherming tegen toekomstige bedreigingen.

Al deze extra functies maken Norton VPN een uitstekende keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een complete internetbeveiligingsoplossing. Met Norton VPN kunnen gebruikers genieten van een veilige en zorgeloze online ervaring, terwijl hun gegevens en apparaten veilig blijven.

Norton VPN en Netflix

Norton VPN is een van de vele VPN-providers die beweren toegang te bieden tot Netflix-inhoud die anders geblokkeerd zou zijn vanwege geografische beperkingen. Maar werkt Norton VPN echt met Netflix in 2023?

Uit onderzoek blijkt dat Norton Secure VPN werkt met Netflix USA, maar niet met andere regio’s. De VPN-service heeft een zeer beperkt servernetwerk en het deblokkeren van Netflix heeft geen prioriteit voor het bedrijf. Met andere woorden, er zijn veel betere VPN’s voor Netflix dan Norton Secure VPN. Netflix is beschikbaar in 190 landen en gebieden.

Als u problemen ondervindt bij het streamen van Netflix-inhoud via Norton VPN, kunt u proberen de server te wijzigen of de verbinding te verbreken en opnieuw verbinding te maken met een andere server. Het kan ook helpen om de VPN-software bij te werken naar de nieuwste versie en ervoor te zorgen dat uw apparaat voldoet aan de minimale systeemvereisten.

Het is belangrijk op te merken dat het gebruik van een VPN om toegang te krijgen tot Netflix-inhoud in strijd kan zijn met de gebruiksvoorwaarden van Netflix. Netflix blokkeert actief het gebruik van VPN’s en andere proxyservers om toegang te krijgen tot inhoud die niet beschikbaar is in uw regio. Als u betrapt wordt op het gebruik van een VPN om Netflix te streamen, kan uw account worden opgeschort of beëindigd.

Kortom, als u op zoek bent naar een VPN die compatibel is met Netflix, zijn er veel betere opties dan Norton Secure VPN. Het is belangrijk om de gebruiksvoorwaarden van Netflix te lezen voordat u een VPN gebruikt om toegang te krijgen tot inhoud die niet beschikbaar is in uw regio.

Norton 360 Pakketten

Norton biedt verschillende pakketten aan voor hun 360-antivirussoftware, waaronder Norton 360 Standard, Norton 360 Deluxe en Norton 360 Premium. Elk pakket biedt verschillende functies en niveaus van bescherming voor apparaten.

Norton 360 Standard

Norton 360 Standard is de basisversie van de Norton 360-antivirussoftware. Het biedt bescherming tegen virussen, spyware, malware en andere online bedreigingen voor één apparaat. Het pakket bevat ook een firewall, ouderlijk toezicht en een VPN-service om de online privacy te beschermen.

Norton 360 Deluxe

Norton 360 Deluxe biedt bescherming voor maximaal 5 apparaten, waaronder pc’s, Macs, smartphones en tablets. Het bevat alle functies van Norton 360 Standard, plus extra functies zoals cloudback-up en SafeCam voor de webcambeveiliging. Norton 360 Deluxe is een goede keuze voor gezinnen die meerdere apparaten hebben die beschermd moeten worden.

Norton 360 Premium

Norton 360 Premium biedt dezelfde bescherming als Norton 360 Deluxe, maar voor maximaal 10 apparaten. Het pakket bevat ook ouderlijk toezicht, een firewall, een VPN-service en cloudback-up, evenals extra functies zoals Dark Web Monitoring en LifeLock Identity Alert. Norton 360 Premium is een uitstekende keuze voor gezinnen die extra bescherming nodig hebben tegen identiteitsdiefstal en andere online bedreigingen.

Norton 360 voor Gamers

Norton 360 voor Gamers is speciaal ontworpen voor gamers en biedt bescherming tegen virussen, malware en andere online bedreigingen die de prestaties van games kunnen beïnvloeden. Het pakket bevat ook een VPN-service, ouderlijk toezicht en een firewall om de online privacy en veiligheid te beschermen. Norton 360 voor Gamers is een uitstekende keuze voor gamers die hun pc’s en andere apparaten willen beschermen tegen online bedreigingen.

Norton 360-antivirussoftware biedt verschillende pakketten aan die passen bij de behoeften van verschillende gebruikers. Of het nu gaat om standaardbescherming voor één apparaat of uitgebreide bescherming voor meerdere apparaten, Norton heeft een pakket dat aan de behoeften van de gebruiker voldoet.

Gebruikerservaring met Norton VPN

Norton Secure VPN is een VPN-service die wordt aangeboden door Norton, een van de bekendste merken op het gebied van cybersecurity. Het is ontworpen om gebruikers te beschermen tegen online bedreigingen en om hun online privacy te waarborgen. Maar hoe goed presteert Norton VPN in de praktijk?

Gebruikservaring

Norton Secure VPN is eenvoudig te gebruiken en biedt een intuïtieve interface. Gebruikers kunnen de VPN-service inschakelen door op de knop “Inschakelen” te klikken, waarna ze kunnen kiezen uit verschillende serverlocaties. De VPN-service werkt op pc’s, Macs, Android- en iOS-apparaten.

Gratis proefperiode

Norton biedt een gratis proefperiode van 7 dagen voor gebruikers die de VPN-service willen uitproberen voordat ze zich abonneren. Dit geeft gebruikers de mogelijkheid om te zien of de VPN-service aan hun behoeften voldoet voordat ze zich verbinden.

Updates

Norton biedt regelmatig updates voor de VPN-service om de prestaties en beveiliging te verbeteren. Gebruikers kunnen erop vertrouwen dat de VPN-service altijd up-to-date is en dat ze beschermd blijven tegen de nieuwste bedreigingen.

Al met al biedt Norton Secure VPN een eenvoudig te gebruiken en betrouwbare VPN-service die gebruikers beschermt tegen online bedreigingen en hun online privacy waarborgt. Met een gratis proefperiode van 7 dagen en regelmatige updates, is het een goede keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbare VPN-service.

Privacybeleid van Norton VPN

Het privacybeleid van Norton VPN is ontworpen om de persoonlijke informatie van gebruikers te beschermen. Norton VPN verzamelt persoonlijke informatie van gebruikers, zoals naam, e-mailadres, betalingsgegevens en IP-adres. Deze informatie wordt gebruikt om de service te verlenen en te verbeteren, en om gebruikers te informeren over updates en aanbiedingen.

Norton VPN heeft een strikt beleid ten aanzien van het verzamelen en delen van persoonlijke informatie. Norton VPN deelt geen persoonlijke informatie met derden, tenzij dit wettelijk verplicht is. Norton VPN verstrekt alleen persoonlijke informatie aan derden als dit nodig is om de service te verlenen of als dit wettelijk verplicht is.

Norton VPN houdt geen logboeken bij van de online activiteiten van gebruikers. Dit betekent dat Norton VPN geen informatie bijhoudt over welke websites gebruikers bezoeken, welke bestanden ze downloaden of welke applicaties ze gebruiken. Norton VPN slaat alleen de minimale informatie op die nodig is om de service te verlenen, zoals de datum en tijd van de verbinding en de hoeveelheid gegevens die wordt overgedragen.

Norton VPN maakt gebruik van geavanceerde beveiligingstechnologieën om de privacy van gebruikers te beschermen. Norton VPN gebruikt AES 256-bit encryptie om de gegevens van gebruikers te versleutelen en te beveiligen. Norton VPN heeft ook een kill switch-functie, die de internetverbinding van gebruikers automatisch verbreekt als de VPN-verbinding wordt verbroken. Dit voorkomt dat de persoonlijke informatie van gebruikers wordt blootgesteld aan onbevoegde partijen.

Al met al biedt Norton VPN een hoog niveau van privacybescherming voor gebruikers. Het privacybeleid van Norton VPN is duidelijk en transparant, en Norton VPN neemt de privacy van gebruikers zeer serieus.

Norton VPN en Betalingsmethoden

Norton VPN biedt verschillende betalingsmethoden aan om het voor de gebruiker gemakkelijker te maken om te betalen voor de service. De gebruiker kan kiezen uit verschillende betaalmethoden, waaronder PayPal en creditcard.

PayPal

PayPal is een veilige en vertrouwde manier om online betalingen te doen. Het is een van de meest populaire betalingsmethoden ter wereld en wordt door miljoenen mensen gebruikt. Norton VPN accepteert PayPal-betalingen voor zijn diensten. Het enige wat de gebruiker nodig heeft, is een PayPal-account om te kunnen betalen. Het is een snelle en gemakkelijke manier om te betalen voor de Norton VPN-service.

Creditcard

Norton VPN accepteert ook betalingen via creditcard. Gebruikers kunnen betalen met Visa, MasterCard of American Express. Het enige wat de gebruiker hoeft te doen, is zijn of haar creditcardgegevens invoeren op de betalingspagina van Norton VPN. Het is een veilige manier om te betalen voor de Norton VPN-service.

Beide betalingsmethoden zijn veilig en betrouwbaar. Norton VPN zorgt ervoor dat de betalingsgegevens van de gebruiker veilig worden bewaard en niet worden gedeeld met derden. De gebruiker kan erop vertrouwen dat zijn of haar betaling veilig en beveiligd is.

In het kort biedt Norton VPN de gebruiker de mogelijkheid om te betalen via PayPal en creditcard. Beide betalingsmethoden zijn veilig en betrouwbaar en Norton VPN zorgt ervoor dat de betalingsgegevens van de gebruiker veilig worden bewaard.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik Norton VPN gebruiken?

Om Norton VPN te gebruiken, moet u eerst een abonnement afsluiten op Norton Secure VPN. U kunt Norton Secure VPN downloaden op uw apparaat en vervolgens de applicatie openen en inloggen met uw Norton-accountgegevens. Nadat u bent ingelogd, kunt u de VPN inschakelen en uw verbinding beveiligen.

Wat zijn de landen waar Norton VPN beschikbaar is?

Norton VPN is beschikbaar in meer dan 30 landen, waaronder de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Australië, Duitsland, Frankrijk, Japan en Nederland. Voor een volledige lijst van ondersteunde landen kunt u de website van Norton raadplegen.

Kan ik Norton VPN gratis gebruiken?

Norton VPN heeft geen gratis abonnement, maar u kunt wel gebruikmaken van de 60-dagen geld-terug-garantie als u niet tevreden bent met de service. Norton VPN biedt ook een 14-dagen geld-terug-garantie voor maandelijkse abonnementen.

Is Norton VPN betrouwbaar?

Norton VPN is een betrouwbare VPN-service die uw internetverbinding beschermt tegen hackers en andere bedreigingen. Norton VPN gebruikt geavanceerde encryptietechnologie om uw online activiteiten te beschermen en biedt een kill switch-functie die uw internetverbinding verbreekt als de VPN-verbinding verbroken wordt.

Hoe kan ik Norton VPN uitschakelen?

Om Norton VPN uit te schakelen, moet u de VPN-verbinding verbreken. U kunt dit doen door de VPN-verbinding uit te schakelen in de Norton Secure VPN-applicatie op uw apparaat. U kunt ook de VPN-verbinding verbreken door de Norton Secure VPN-applicatie af te sluiten.

Hoe kan ik inloggen op mijn Norton account?

Om in te loggen op uw Norton-account, gaat u naar de Norton-website en klikt u op de knop “Aanmelden”. Vervolgens voert u uw Norton-accountgegevens in en klikt u op “Aanmelden”. Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u op de knop “Wachtwoord vergeten” klikken om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

More to explorer

Plaats een reactie