Basic fit locaties

Basic Fit locaties: waar vind je ze?

Facebook
Email
Twitter
WhatsApp

Basic-Fit is een populaire fitnessketen die in Nederland en andere delen van Europa actief is. De sportscholen van Basic-Fit zijn verspreid over het hele land en bieden een breed scala aan fitnessapparatuur, groepslessen en persoonlijke trainingsopties.

Met een Basic-Fit-lidmaatschap kunnen mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus toegang krijgen tot de faciliteiten en diensten van de sportscholen.

Basisfit Clubs zijn ontworpen om mensen te helpen hun fitnessdoelen te bereiken. De clubs zijn uitgerust met de nieuwste fitnessapparatuur en bieden een breed scala aan groepslessen, waaronder yoga, pilates, spinning en Zumba.

Bovendien biedt Basic-Fit persoonlijke trainingsopties en voedingsadvies om mensen te helpen hun fitnessdoelen te bereiken.

Met Basic-Fit kunnen mensen overal in Nederland sporten. Er zijn tientallen Basic-Fit-locaties verspreid over het hele land, van grote steden tot kleine dorpen. Bovendien is Basic-Fit ook actief in andere delen van Europa, waaronder België, Frankrijk, Luxemburg en Spanje.

Of je nu een ervaren sporter bent of net begint, Basic-Fit heeft een sportschool in de buurt die aan jouw behoeften voldoet.

Belangrijke informatie

  • Basic-Fit is een populaire fitnessketen met sportscholen verspreid over heel Nederland en andere delen van Europa.
  • Basisfit Clubs bieden een breed scala aan fitnessapparatuur, groepslessen en persoonlijke trainingsopties.
  • Basic-Fit is toegankelijk en heeft tientallen locaties verspreid over heel Nederland en andere delen van Europa.

Basic-Fit Clubs

Basic-Fit is een populaire sportschoolketen met tientallen vestigingen in Nederland. De sportscholen zijn toegankelijk voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus. Hieronder worden enkele van de verschillende soorten Basic-Fit clubs beschreven.

Amsterdam Clubs

Basic-Fit heeft meerdere clubs in Amsterdam, waaronder een locatie aan de Amstelstraat en een locatie aan de Stadhouderskade. Beide clubs bieden persoonlijke trainingen, groepslessen en virtuele groepslessen aan.

24/7 Clubs

Sommige Basic-Fit clubs zijn 24/7 geopend, wat betekent dat je op elk moment van de dag kunt sporten. Deze clubs hebben vaak een beperkter aanbod aan faciliteiten en zijn gericht op mensen die op onregelmatige tijden werken of graag ’s nachts sporten.

Ladies Only Clubs

Basic-Fit heeft ook clubs die alleen toegankelijk zijn voor vrouwen. Deze clubs zijn bedoeld om een veilige en comfortabele omgeving te bieden voor vrouwen om te sporten. Er zijn verschillende Ladies Only clubs verspreid over Nederland.

Live GX Clubs

Basic-Fit heeft ook clubs waar live groepslessen worden gegeven. Deze lessen worden gegeven door professionele instructeurs en bieden een leuke en motiverende manier om te sporten. Er zijn verschillende Live GX clubs verspreid over Nederland.

Kortom, Basic-Fit biedt een breed scala aan sportscholen in Nederland, waaronder clubs in Amsterdam, 24/7 clubs, Ladies Only clubs en clubs met live groepslessen. Of je nu een beginner of een ervaren sporter bent, er is altijd een Basic-Fit club bij jou in de buurt.

Lidmaatschap en Ondersteuning

Lidmaatschap Details

Basic-Fit biedt twee soorten lidmaatschappen aan: Comfort en Premium. Met beide lidmaatschappen kunnen leden onbeperkt sporten in alle Basic-Fit clubs in Europa. Het Comfort lidmaatschap biedt de meest essentiële faciliteiten, terwijl het Premium lidmaatschap extra’s biedt, zoals toegang tot de groepslessen en de mogelijkheid om een vriend(in) gratis mee te nemen.

Leden hebben ook de mogelijkheid om te kiezen voor een flexibel lidmaatschap, waarbij ze niet aan een jaarcontract vastzitten en hun lidmaatschap op elk moment kunnen opzeggen. Dit lidmaatschap kost € 9,99 extra per 4 weken. Het jaarlijkse lidmaatschap biedt daarentegen een bonus, waaronder een sporttas en een prijs van € 19,99 voor de eerste 4 weken van het lidmaatschap.

Ondersteuning en App

Basic-Fit biedt verschillende manieren van ondersteuning aan zijn leden. Leden kunnen terecht bij de klantenservice, waar ze antwoorden kunnen vinden op veelgestelde vragen. Basic-Fit heeft ook een chatbot genaamd Ruby, die 24/7 beschikbaar is om vragen te beantwoorden. Als Ruby de vraag niet kan beantwoorden, kunnen leden altijd contact opnemen met de klantenservice medewerkers.

Voor extra ondersteuning biedt Basic-Fit ook een app aan, die beschikbaar is voor zowel Android als iOS. Leden kunnen de app downloaden om hun lidmaatschap te beheren, hun persoonlijke gegevens te bekijken, lessen te boeken, en de dichtstbijzijnde Basic-Fit club te vinden. De app biedt ook trainingsschema’s en video’s aan om leden te helpen bij hun fitnessdoelen.

Toegankelijkheid en Locaties

Toegankelijkheid

Basic-Fit streeft ernaar om zijn sportscholen voor iedereen toegankelijk te maken. De sportscholen zijn zo ingericht dat iedereen er veilig en comfortabel kan sporten. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale kleedkamers en doucheruimtes voor mindervaliden. Daarnaast zijn de meeste sportscholen rolstoeltoegankelijk en beschikken ze over aangepaste fitnessapparatuur.

Locaties

Basic-Fit heeft vestigingen in tientallen steden en dorpen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Spanje. Op de website van Basic-Fit kun je gemakkelijk de dichtstbijzijnde sportschool vinden door je postcode of woonplaats in te voeren.

Hieronder vind je een overzicht van de locaties van Basic-Fit in Nederland:

Stad/DorpAdres
AmsterdamWibautstraat 224
RotterdamCoolsingel 63
UtrechtEuropalaan 100
Den HaagGrote Marktstraat 57
EindhovenKeizersgracht 9
GroningenOosterstraat 53
MaastrichtSint Maartenslaan 8

Naast de bestaande locaties, is Basic-Fit ook continu bezig met het openen van nieuwe sportscholen. Op de website van Basic-Fit kun je een overzicht vinden van de soon-to-open clubs en upcoming clubs.

Kortom, Basic-Fit streeft ernaar om zijn sportscholen voor iedereen toegankelijk te maken en heeft vestigingen in verschillende steden en dorpen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Spanje.

Training en Workouts

Bij Basic-Fit zijn er verschillende manieren om te trainen en te werken aan je fitnessdoelen. Of je nu een beginner bent of een gevorderde sporter, er is voor ieder wat wils. Hieronder worden de mogelijkheden besproken.

Persoonlijke Training

Voor wie op zoek is naar extra begeleiding en coaching biedt Basic-Fit persoonlijke training aan. Dit is een één-op-één sessie met een personal trainer die je helpt bij het behalen van je doelen. De trainer stelt een op maat gemaakt trainingsprogramma op en helpt je bij het uitvoeren van de oefeningen. De persoonlijke trainingen zijn geschikt voor alle niveaus en doelen, of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of je conditie wilt verbeteren.

Groepslessen

Basic-Fit biedt ook verschillende groepslessen aan. Dit zijn lessen waarbij je samen met anderen traint onder begeleiding van een instructeur. Er zijn verschillende soorten groepslessen beschikbaar, zoals bodypump, yoga, spinning en zumba. De groepslessen zijn geschikt voor alle niveaus en doelen, of je nu wilt werken aan je conditie, spiermassa wilt opbouwen of gewoon lekker wilt bewegen.

Er zijn ook virtual grouplessons beschikbaar waarbij je samen met anderen traint via een scherm. Dit is een handige optie voor wie graag in groepsverband traint, maar niet altijd op vaste tijden naar de sportschool kan komen.

Of je nu kiest voor persoonlijke training of groepslessen, bij Basic-Fit kun je rekenen op professionele begeleiding en een effectieve workout.

Internationale Aanwezigheid

Basic-Fit is een keten van sportscholen met meer dan 1200 fitnessclubs in Europa, waaronder in Nederland (231), België (219), Luxemburg (10), Frankrijk (647), Spanje (90) en Duitsland (3). De sportschoolketen heeft een sterke internationale aanwezigheid en blijft groeien.

Europa

Basic-Fit is een van de grootste fitnessketens in Europa en heeft clubs in verschillende landen, waaronder Spanje, Frankrijk, Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Het bedrijf heeft zich gericht op het uitbreiden van zijn activiteiten in Europa en heeft daarom een ​​aantal nieuwe clubs geopend in de afgelopen jaren.

Hoofdkantoor

Het hoofdkantoor van Basic-Fit is gevestigd in Hoofddorp, Nederland. Het bedrijf heeft echter ook regionale kantoren in andere Europese landen, waaronder Frankrijk, Spanje, België en Luxemburg. Deze kantoren zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse activiteiten van Basic-Fit in hun respectievelijke regio’s.

Basic-Fit is een snelgroeiend bedrijf met een sterke internationale aanwezigheid in Europa. Het bedrijf blijft nieuwe clubs openen en zijn activiteiten uitbreiden in verschillende landen. Met zijn hoofdkantoor in Nederland en regionale kantoren in andere Europese landen, is Basic-Fit goed gepositioneerd om zijn activiteiten in Europa verder uit te breiden.

Producten en Diensten

Yanga Sportswater

Basic-Fit biedt zijn leden de mogelijkheid om te genieten van Yanga Sportswater. Dit is een verfrissend drankje met verschillende smaken, waaronder aardbei, sinaasappel en citroen. Het is een hydraterende drank die verrijkt is met vitamines en mineralen, en die perfect is voor tijdens of na het sporten. Leden kunnen onbeperkt genieten van Yanga Sportswater in de sportschool.

Fysiotherapeut

Naast de fitnessapparatuur en groepslessen biedt Basic-Fit ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een fysiotherapeut. De fysiotherapeut kan helpen bij het opstellen van een persoonlijk trainingsprogramma en kan advies geven over de juiste houding en techniek tijdens het sporten. Ook kan de fysiotherapeut helpen bij het behandelen van blessures en het voorkomen van nieuwe blessures. Leden kunnen een afspraak maken met de fysiotherapeut tegen een extra vergoeding.

Basic-Fit hecht veel waarde aan de gezondheid en het welzijn van zijn leden. Met de toevoeging van Yanga Sportswater en de mogelijkheid om gebruik te maken van een fysiotherapeut, biedt Basic-Fit zijn leden een uitgebreid scala aan producten en diensten om hun fitnesservaring te optimaliseren.

Technologie en Innovatie

Basic-Fit heeft zichzelf gepositioneerd als een innovatieve fitnessketen die gebruik maakt van technologie om haar leden een optimale fitnesservaring te bieden. De keten heeft geïnvesteerd in een breed scala aan technologische oplossingen om haar dienstverlening te verbeteren en haar leden te helpen hun fitnessdoelen te bereiken.

Een van de belangrijkste technologieën die Basic-Fit heeft geïmplementeerd, is het Smart Fitness-systeem. Dit systeem maakt gebruik van geavanceerde sensoren en gegevensanalyse om de prestaties van leden te meten en te volgen. Het systeem kan bijvoorbeeld informatie verzamelen over het aantal herhalingen dat een lid doet, de hoeveelheid gewicht die wordt gebruikt, en de intensiteit van de training.

Naast het Smart Fitness-systeem heeft Basic-Fit ook geïnvesteerd in andere technologieën om haar dienstverlening te verbeteren. Zo heeft de keten een eigen mobiele app ontwikkeld waarmee leden hun trainingsschema’s kunnen beheren, hun prestaties kunnen bijhouden en informatie kunnen krijgen over de verschillende fitnessapparatuur die beschikbaar is in de club.

Basic-Fit heeft ook geïnvesteerd in slimme apparaten en wearables om haar leden te helpen hun fitnessdoelen te bereiken. Zo biedt de keten bijvoorbeeld slimme weegschalen en hartslagmeters aan die leden kunnen gebruiken om hun voortgang bij te houden en hun trainingen aan te passen.

Kortom, Basic-Fit is een innovatieve fitnessketen die gebruik maakt van geavanceerde technologieën om haar leden te helpen hun fitnessdoelen te bereiken. Met het Smart Fitness-systeem, de mobiele app en andere technologische oplossingen biedt de keten een optimale fitnesservaring aan haar leden.

Waarde en Kosten

Basic-Fit is een sportschoolketen die zich richt op het aanbieden van betaalbare fitnessmogelijkheden voor iedereen. Met tientallen vestigingen verspreid over Nederland is Basic-Fit een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een sportschool in de buurt.

Een van de belangrijkste voordelen van Basic-Fit is de betaalbaarheid. De sportschoolketen biedt verschillende abonnementsopties aan, waardoor er voor iedereen een passend abonnement beschikbaar is. Zo is er het Flex-abonnement, waarmee je maandelijks opzegbaar bent en voor €26,99 per maand onbeperkt kunt sporten. Voor mensen die meer flexibiliteit willen, is er het Premium-abonnement, waarmee je toegang hebt tot alle Basic-Fit clubs in Europa en onbeperkt gebruik kunt maken van de fitnessapparatuur. Dit abonnement kost €34,99 per maand.

Naast de abonnementskosten zijn er ook nog andere kosten waarmee rekening gehouden moet worden. Zo betaal je bij aanmelding eenmalig €29,99 inschrijfgeld. Daarnaast is er de mogelijkheid om een Fit Test te doen, waarbij je inzicht krijgt in je conditie en gezondheid. Deze test kost €19,99. Ook kun je bij Basic-Fit een personal trainer inhuren om je te helpen bij het behalen van je fitnessdoelen. De kosten hiervoor variëren afhankelijk van de duur van de sessies en de ervaring van de trainer.

Over het algemeen is Basic-Fit een betaalbare optie voor mensen die op zoek zijn naar een sportschool die kwaliteit biedt tegen een lage prijs. Met een breed scala aan abonnementsopties en tientallen vestigingen verspreid over Nederland, is Basic-Fit een goede keuze voor mensen die willen beginnen met sporten of hun huidige fitnessroutine willen verbeteren.

Comfort en Premium

Basic-Fit biedt twee soorten lidmaatschappen aan: Comfort en Premium.

Met het Comfort lidmaatschap kunnen leden onbeperkt bij alle clubs in Nederland sporten. Dit lidmaatschap is ideaal voor mensen die regelmatig willen sporten en toegang willen hebben tot alle faciliteiten van Basic-Fit. Het Comfort lidmaatschap kost slechts €24,99 per 4 weken.

Voor degenen die nog meer willen, biedt Basic-Fit het Premium lidmaatschap aan. Met dit lidmaatschap krijgen leden toegang tot extra faciliteiten, zoals de mogelijkheid om gasten mee te nemen naar de club en deel te nemen aan exclusieve groepslessen. Het Premium lidmaatschap kost €29,99 per 4 weken.

Beide lidmaatschappen bieden onbeperkt toegang tot alle Basic-Fit clubs in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Spanje. Leden kunnen dus overal sporten waar Basic-Fit gevestigd is.

Het is mogelijk om online in te schrijven voor een Comfort of Premium lidmaatschap. Bij het inschrijven kan een keuze worden gemaakt tussen een maandelijks opzegbaar lidmaatschap of een jaarabonnement.

Kortom, Basic-Fit biedt twee soorten lidmaatschappen aan die beide onbeperkt toegang geven tot alle clubs in Nederland en daarbuiten. Het Comfort lidmaatschap is ideaal voor mensen die regelmatig willen sporten, terwijl het Premium lidmaatschap extra faciliteiten biedt voor degenen die nog meer uit hun sportervaring willen halen.

Inclusiviteit en Diversiteit

Basic-Fit streeft ernaar om een inclusieve en diverse omgeving te creëren voor al haar leden en medewerkers. Het bedrijf gelooft dat iedereen welkom moet zijn, ongeacht hun achtergrond, leeftijd, geslacht, seksuele geaardheid of fysieke beperkingen.

Om dit doel te bereiken, heeft Basic-Fit verschillende maatregelen genomen om inclusiviteit en diversiteit te bevorderen. Zo heeft het bedrijf een diversiteits- en inclusiebeleid opgesteld dat gericht is op het creëren van een inclusieve werkomgeving en het voorkomen van discriminatie en uitsluiting.

Daarnaast biedt Basic-Fit trainingen en workshops aan voor haar medewerkers om hen bewust te maken van diversiteit en inclusie en hen te helpen om een inclusieve omgeving te creëren. Ook zijn er speciale programma’s voor mensen met een beperking om hen te ondersteunen bij het sporten en om ervoor te zorgen dat zij zich welkom voelen bij Basic-Fit.

Basic-Fit heeft ook verschillende initiatieven genomen om de diversiteit onder haar leden te vergroten. Zo biedt het bedrijf speciale programma’s aan voor vrouwen die willen sporten en heeft het een programma voor ouderen die willen blijven bewegen. Ook zijn er programma’s voor mensen met een migratieachtergrond en voor mensen met een beperking.

Kortom, Basic-Fit is een bedrijf dat zich inzet voor inclusiviteit en diversiteit. Het bedrijf gelooft dat iedereen moet kunnen sporten en zich welkom moet voelen bij Basic-Fit, ongeacht hun achtergrond of beperkingen. Door verschillende maatregelen te nemen, probeert Basic-Fit een inclusieve en diverse omgeving te creëren voor al haar leden en medewerkers.

Yoga en Oefening

Basic-Fit is een fitnessketen die zich richt op het aanbieden van betaalbare en toegankelijke fitnessfaciliteiten voor iedereen. Naast de reguliere fitnessapparatuur biedt Basic-Fit ook groepslessen aan, waaronder yoga en oefeningen.

Yoga is een populaire groepsles bij Basic-Fit. Het biedt oefeningen voor kracht, lenigheid en ontspanning. Er is veel aandacht voor de ademhaling en het vinden van de juiste balans tussen inspanning en ontspanning. Basic-Fit biedt verschillende soorten yogalessen aan, waaronder de traditionele yoga, hot yoga en power yoga. De lessen worden gegeven door ervaren instructeurs die de juiste begeleiding bieden.

Naast yoga biedt Basic-Fit ook verschillende oefeningen aan. Deze oefeningen zijn gericht op het verbeteren van de algehele fitheid en gezondheid. De oefeningen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Er worden verschillende soorten oefeningen aangeboden, waaronder cardio, krachttraining en HIIT (High-Intensity Interval Training). De lessen worden gegeven door ervaren instructeurs die de juiste begeleiding bieden.

Bij Basic-Fit kun je terecht voor verschillende soorten yoga en oefeningen. Of je nu een beginner bent of al ervaren, er is voor ieder wat wils. De groepslessen worden gegeven door ervaren instructeurs die de juiste begeleiding bieden.

Groei en Uitbreiding

Basic-Fit is een van de grootste fitnessketens in Europa met meer dan 1200 fitnessclubs in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje en Duitsland. De keten heeft de ambitie om eind 2022 door te groeien naar een totaal van 1250 fitnessclubs.

Basic-Fit heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. In 2021 mocht de sportschoolketen een miljoen nieuwe leden verwelkomen, waardoor het totale aantal leden bijna 50 procent hoger ligt dan een jaar eerder. Het aantal sportscholen steeg met 185 naar 1200 exemplaren, verdeeld over zes landen.

De sterke groei van Basic-Fit heeft onder meer te maken met de locatiekeuze en de prijs van het lidmaatschap. De sportschoolketen richt zich op het aanbieden van voordelige fitness abonnementen. Daarnaast speelt automatisering en digitalisering een belangrijke rol bij de opkomst van de keten.

Basic-Fit blijft investeren in nieuwe clubs ondanks de negatieve invloed van COVID-19 op de fitnessbranche. Door de verplichte coronasluiting raakten fitnesscentra in ruim een jaar tijd 30 procent van hun leden kwijt. Basic-Fit heeft echter vertrouwen in de toekomst en blijft groeien en uitbreiden.

In Nederland heeft Basic-Fit op dit moment 231 fitnessclubs. In België zijn er 219 clubs, in Luxemburg 10 clubs, in Frankrijk 647 clubs, in Spanje 90 clubs en in Duitsland 3 clubs. Basic-Fit kiest bij het openen van nieuwe clubs vaak voor locaties die goed bereikbaar zijn met het openbaar vervoer en waar voldoende parkeergelegenheid is.

Sporten Overal

Basic-Fit heeft meer dan 700 clubs in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Spanje. Met een Basic-Fit pas heb je toegang tot al deze clubs. Dit betekent dat je overal kunt sporten, waar je ook bent.

Of je nu op vakantie bent, bij vrienden of familie op bezoek bent, of gewoon in een andere stad bent voor werk, je kunt altijd terecht bij een Basic-Fit club in de buurt. Dit maakt het gemakkelijk om je fitnessroutine bij te houden, zelfs wanneer je niet thuis bent.

Trainen waar je wilt is een van de vele voordelen van Basic-Fit. Je hoeft niet langer vast te zitten aan één locatie of sportschool. Met Basic-Fit kun je overal terecht en trainen wanneer het jou uitkomt.

Basic-Fit clubs zijn uitgerust met moderne apparatuur en bieden een breed scala aan fitnessactiviteiten. Of je nu wilt werken aan je conditie, kracht wilt opbouwen, of gewoon wilt ontspannen met yoga, Basic-Fit heeft alles wat je nodig hebt.

Met Basic-Fit kun je sporten waar je wilt, wanneer je wilt en hoe je wilt. Het is de perfecte manier om je fitnessdoelen te bereiken, waar je ook bent.

Veelgestelde vragen

Hoeveel Basic-Fit locaties zijn er in Nederland?

Basic-Fit heeft bijna 200 locaties in Nederland. Of je nu in een grote stad of een klein dorp woont, er is altijd wel een Basic-Fit sportschool in de buurt waar je kunt sporten.

Waar kan ik een Basic-Fit vinden in Rotterdam?

Er zijn verschillende Basic-Fit locaties in Rotterdam, waaronder in het centrum, Kralingen, Schiebroek en Zuidplein. Op de website van Basic-Fit kun je gemakkelijk de dichtstbijzijnde locatie vinden.

Waar kan ik een Basic-Fit vinden in Amsterdam?

Amsterdam heeft meerdere Basic-Fit locaties, verspreid over de stad. Op de website van Basic-Fit kun je gemakkelijk de dichtstbijzijnde locatie vinden.

Hoe kan ik inloggen op mijn Basic-Fit account?

Je kunt inloggen op je Basic-Fit account via de website of de Basic-Fit app. Als je nog geen account hebt, kun je er een aanmaken door je in te schrijven bij een Basic-Fit locatie.

Wat zijn de kosten van een Basic-Fit abonnement?

De kosten van een Basic-Fit abonnement variëren afhankelijk van het type abonnement dat je kiest en de duur van het abonnement. Op de website van Basic-Fit kun je de verschillende abonnementen en hun prijzen bekijken.

Waar kan ik een Basic-Fit vinden in Eindhoven?

Er zijn verschillende Basic-Fit locaties in Eindhoven, waaronder in het centrum, Woensel en Strijp. Op de website van Basic-Fit kun je gemakkelijk de dichtstbijzijnde locatie vinden.

More to explorer

Plaats een reactie