Disneyland Parijs openingstijden

Disneyland Parijs openingstijden: alles wat je moet weten

Facebook
Email
Twitter
WhatsApp

Disneyland Parijs is een van de meest populaire toeristische attracties in Europa en trekt elk jaar duizenden bezoekers van over de hele wereld. Een van de belangrijkste aspecten van een bezoek aan Disneyland Parijs is het kennen van de openingstijden van het park.

Dit is belangrijk om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw bezoek haalt en niet teleurgesteld wordt als u voor een gesloten poort staat.

Algemene Openingstijden Disneyland Parijs is het hele jaar door geopend, maar de openingstijden variëren afhankelijk van het seizoen en de dag van de week. Over het algemeen zijn de parken geopend van 9.00 uur tot 22.00 uur, maar deze tijden kunnen worden gewijzigd.

Het is daarom belangrijk om de officiële website van Disneyland Parijs te raadplegen voordat u uw bezoek plant om de meest actuele openingstijden te krijgen.

Speciale Openingstijden Naast de reguliere openingstijden zijn er ook speciale openingstijden beschikbaar, zoals Extra Magic Time en seizoensgebonden openingstijden. Extra Magic Time is beschikbaar voor gasten die in een Disney Hotel verblijven en biedt hen de mogelijkheid om het park vóór de officiële openingstijd te betreden.

Seizoensgebonden openingstijden zijn beschikbaar tijdens speciale evenementen en feestdagen, zoals Halloween en Kerstmis. Het is altijd verstandig om de website van Disneyland Parijs te raadplegen om er zeker van te zijn dat u op de hoogte bent van alle speciale openingstijden tijdens uw bezoek.

Belangrijke informatie

  • Check de officiële website van Disneyland Parijs voor de meest actuele openingstijden van het park.
  • Gasten die in een Disney Hotel verblijven, hebben toegang tot Extra Magic Time.
  • Tijdens speciale evenementen en feestdagen zijn er seizoensgebonden openingstijden beschikbaar.

Algemene Openingstijden

Disneyland Parijs is een populaire bestemming voor gezinnen en toeristen. Het park is 365 dagen per jaar geopend, maar de openingstijden variëren afhankelijk van het seizoen en de dag van de week. Het park biedt twee parken: het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park.

De openingstijden van de parken zijn seizoensgebonden en onderhevig aan veranderingen. Het is daarom belangrijk om voorafgaand aan het bezoek de actuele openingstijden te controleren. De parken openen doorgaans om 10:00 uur ’s ochtends en sluiten tussen 18:00 uur en 22:00 uur ’s avonds.

Op doordeweekse dagen is het park over het algemeen geopend van 10:00 uur tot 19:00 uur of 20:00 uur. In het weekend zijn de openingstijden meestal van 10:00 uur tot 21:00 uur of 22:00 uur.

Het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park openen hun poorten een half uur voor de officiële openingstijd, zodat bezoekers de mogelijkheid hebben om alvast enkele winkels en restaurants te bezoeken.

Het is belangrijk om te weten dat de openingstijden van de parken onderhevig zijn aan veranderingen. Het is daarom verstandig om voorafgaand aan het bezoek de actuele openingstijden te controleren op de officiële website van Disneyland Parijs.

Speciale Openingstijden

Disneyland Parijs heeft het hele jaar door speciale openingstijden. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende speciale openingstijden.

Extra Magic Time

Gasten die verblijven in een Disney Hotel of die in het bezit zijn van een bepaalde Jaarpass of Disneyland Pas, hebben de mogelijkheid om de Disney Parken te bezoeken vóór de officiële openingstijden tijdens de Extra Magic Time. Dit is een exclusieve periode waarin de gasten kunnen genieten van enkele attracties en shows voordat de poorten voor het grote publiek opengaan. De Extra Magic Time is beschikbaar op geselecteerde dagen en tijden. Het is aan te raden om de website van Disneyland Parijs te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Seizoensgebonden openingstijden

De openingstijden van Disneyland Parijs zijn seizoensgebonden en kunnen variëren afhankelijk van het seizoen. In januari, maart, mei, december, september, juli en augustus zijn de parken doorgaans langer geopend dan in februari en april. Tijdens de drukke periodes, zoals kerst en de zomermaanden, kan het zijn dat de parken langer geopend zijn dan normaal.

Feestdagen en evenementen

Tijdens feestdagen en evenementen kunnen de openingstijden van Disneyland Parijs afwijken van de normale openingstijden. Zo zijn de parken bijvoorbeeld langer geopend tijdens Halloween en Kerstmis. Het is ook mogelijk dat er speciale shows en parades worden georganiseerd tijdens deze periodes.

Gesloten attracties

Tijdens uw bezoek aan Disneyland Parijs kan het zijn dat sommige attracties gesloten zijn vanwege renovatiewerkzaamheden. Het is aan te raden om de website van Disneyland Parijs te raadplegen voor de meest actuele informatie over welke attracties gesloten zijn en wanneer ze weer openen.

Toegang tot het Park

Disneyland Paris is het hele jaar door geopend en biedt een breed scala aan attracties en activiteiten voor bezoekers van alle leeftijden. Om toegang te krijgen tot de parken, moet je een geldig toegangsbewijs hebben, dat je online of ter plaatse kunt kopen.

Het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park zijn de twee parken die je kunt bezoeken in Disneyland Paris. Het Disneyland Park is het meest bekende park en biedt attracties zoals “It’s a Small World”, “Big Thunder Mountain Railroad” en “Pirates of the Caribbean”. Het Walt Disney Studios Park biedt attracties zoals “The Twilight Zone Tower of Terror” en “Crush’s Coaster”.

Bij de ingang van elk park vind je een toegangscontrole, waar je jouw toegangsbewijs moet laten zien. Het is belangrijk om te weten dat het toegangsbewijs alleen geldig is voor het park dat je hebt gekozen. Als je besluit om van park te veranderen, moet je een nieuw toegangsbewijs kopen of een toegangsbewijs kopen dat geldig is voor beide parken.

Het kan druk zijn bij de ingang van de parken, vooral tijdens het hoogseizoen. Om de wachttijd te verminderen, heeft Disneyland Paris een systeem van rijen en beurten ingesteld. Bij de ingang van elk park vind je een rij waar je in moet staan om het park binnen te gaan. Zodra je aan de beurt bent, moet je jouw toegangsbewijs laten zien en door de toegangscontrole gaan.

Het is belangrijk om te weten dat Disneyland Paris ook een FastPass-systeem heeft. Met FastPass kun je een plek reserveren in de rij voor bepaalde attracties, zodat je niet in de reguliere rij hoeft te staan. Dit kan de wachttijd aanzienlijk verminderen en je meer tijd geven om van de attracties te genieten.

In het algemeen zijn de openingstijden van de parken van Disneyland Paris seizoensgebonden en kunnen ze variëren op basis van de dag van de week. Het is daarom belangrijk om de openingstijden te controleren voordat je naar het park gaat. Extra Magic Time is beschikbaar voor gasten die in een Disney Hotel verblijven. Dit geeft je de mogelijkheid om het park eerder te betreden dan andere bezoekers.

In het kort, om toegang te krijgen tot het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park, moet je een geldig toegangsbewijs hebben en door de toegangscontrole gaan. Het kan druk zijn bij de ingang van de parken, vooral tijdens het hoogseizoen, dus het is belangrijk om de wachttijd te verminderen met behulp van het FastPass-systeem. De openingstijden van de parken zijn seizoensgebonden en kunnen variëren op basis van de dag van de week.

Wachttijd en Bord Informatie

Wanneer je Disneyland Parijs bezoekt, is het belangrijk om te weten dat er wachttijden kunnen zijn voor attracties, shows en parades. Gelukkig zijn er borden geplaatst in het park die informatie geven over de wachttijden en andere belangrijke informatie.

De borden bevatten informatie over de wachttijden in minuten, zodat bezoekers een idee hebben van hoelang ze moeten wachten voordat ze aan de beurt zijn. De borden worden regelmatig bijgewerkt, zodat bezoekers altijd de meest actuele informatie hebben.

Naast de wachttijden bevatten de borden ook informatie over de attracties, shows en parades, zoals de locatie en de tijden waarop ze plaatsvinden. Dit is handig voor bezoekers die hun dag willen plannen en geen enkele attractie of show willen missen.

Als je even wilt rusten en opfrissen, kun je de borden ook gebruiken om de dichtstbijzijnde toiletten, restaurants en winkels te vinden. Zo hoef je niet te zoeken en kun je snel weer terug naar het plezier.

Kortom, de borden in Disneyland Parijs zijn een handig hulpmiddel om je dag te plannen en te genieten van alle attracties, shows en parades. Ze geven actuele informatie over de wachttijden en andere belangrijke informatie, zodat je het meeste uit je dag kunt halen.

Attracties

Disneyland Parijs heeft een groot aantal attracties voor alle leeftijden. Van spannende achtbanen tot rustige boottochten, er is voor ieder wat wils.

Enkele populaire attracties zijn:

  • Big Thunder Mountain: een achtbaan die door een goudmijn gaat en door het Wilde Westen raast.
  • Pirates of the Caribbean: een boottocht door een piratenwereld vol met animatronics en special effects.
  • Space Mountain: een futuristische achtbaan die door de ruimte gaat en met hoge snelheid door het donker raast.
  • It’s a Small World: een rustige boottocht door een wereld vol met poppen in traditionele klederdracht uit de hele wereld.

Naast deze populaire attracties zijn er nog vele andere attracties te vinden in het park. Disneyland Parijs biedt ook de mogelijkheid om sneller toegang te krijgen tot attracties met het Disney Premier Access-systeem. Gasten kunnen hiermee de wachtrijen overslaan en direct naar de attractie gaan.

Let op: de beschikbaarheid van attracties kan afhankelijk zijn van de openingstijden van het park en kan variëren per seizoen. Controleer voor je bezoek de actuele beschikbaarheid van attracties.

Restaurants en Winkels

Disneyland Paris biedt een breed scala aan restaurants en winkels die de magie van het park weerspiegelen. Of je nu op zoek bent naar een snelle hap of een uitgebreid diner, er is voor elk wat wils. Bovendien vind je in de winkels van Disneyland Paris unieke souvenirs en cadeaus om je herinneringen aan het park te koesteren.

Restaurants

In Disneyland Paris vind je een verscheidenheid aan restaurants die passen bij elk budget en elke smaak. Of je nu op zoek bent naar een snelle hap of een uitgebreid diner, de restaurants van Disneyland Paris zullen je niet teleurstellen.

In de Disney Parken vind je restaurants met tafelbediening, all-you-can-eat en snelle maaltijden. In het Disneyland Park kun je bijvoorbeeld genieten van een heerlijke Franse maaltijd in het restaurant “Bistrot Chez Rémy”, geïnspireerd op de film “Ratatouille”. In het Walt Disney Studios Park kun je genieten van een all-you-can-eat buffet in het “Restaurant des Stars”.

Als je op zoek bent naar een restaurant buiten de parken, dan is Disney Village de plek om te gaan. Hier vind je een verscheidenheid aan restaurants, waaronder het populaire “Rainforest Cafe” en “Annette’s Diner”.

Winkels

De winkels van Disneyland Paris zijn gevuld met unieke souvenirs en cadeaus om je herinneringen aan het park te koesteren. Of je nu op zoek bent naar een leuk T-shirt, een Disney-pluche of een gepersonaliseerde sleutelhanger, je zult het vinden in de winkels van Disneyland Paris.

In het Disneyland Park vind je winkels zoals “Emporium”, “Harrington’s Fine China & Porcelains” en “La Chaumière des Sept Nains”. In het Walt Disney Studios Park vind je winkels zoals “Studio Store” en “Legends of Hollywood”. Bovendien vind je in Disney Village winkels zoals “World of Disney” en “Chez Marianne” waar je allerlei Disney-souvenirs kunt vinden.

Kortom, Disneyland Paris biedt een uitgebreide selectie aan restaurants en winkels die passen bij elk budget en elke smaak. Of je nu op zoek bent naar een snelle hap of een uniek souvenir, Disneyland Paris heeft het allemaal.

Disney Hotels

Disneyland Paris biedt een aantal prachtige hotels aan voor gasten die op zoek zijn naar een magische ervaring. Van het Disneyland Hotel tot het Disney’s Davy Crockett Ranch, er is voor elk wat wils.

De Disney Hotels zijn perfect gelegen, op loopafstand van de parken. Hierdoor kunnen hotelgasten gemakkelijk en snel toegang krijgen tot de attracties en shows. Bovendien kunnen hotelgasten gebruik maken van Extra Magic Time, waarbij ze de parken vóór de officiële openingstijden kunnen bezoeken.

Inchecken bij alle Disney Hotels kan vanaf ’s ochtends vroeg op de dag van aankomst. De kamers zijn beschikbaar vanaf 15.00 uur. Gasten kunnen kiezen uit verschillende kamertypes, van standaardkamers tot luxueuze suites. Alle kamers zijn ingericht in een magische Disney-stijl en bieden alle comfort die gasten nodig hebben tijdens hun verblijf.

Naast de Disney Hotels biedt Disneyland Paris ook Partner Hotels en Center Parcs Villages Nature Paris aan. Deze hotels zijn gelegen in de nabijheid van het resort en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Gasten kunnen kiezen uit verschillende kamertypes en genieten van een comfortabel verblijf met alle nodige faciliteiten.

Kortom, Disneyland Paris biedt een ruime keuze aan hotels voor gasten die op zoek zijn naar een magische ervaring. Of je nu kiest voor een Disney Hotel of een Partner Hotel, je zult zeker genieten van een onvergetelijk verblijf in het resort.

Tickets en Aanbiedingen

Een bezoek aan Disneyland Parijs kan duur zijn, maar er zijn verschillende manieren om geld te besparen op tickets en verblijven. Hieronder staan enkele opties die beschikbaar zijn:

Disneyland Paris tickets

Er zijn verschillende soorten tickets beschikbaar voor Disneyland Parijs, afhankelijk van de duur van het verblijf en de toegang tot de parken. Voor een dagtocht is er een dagticket beschikbaar, maar voor een langer verblijf zijn er ook meerdaagse tickets beschikbaar. Er zijn ook tickets beschikbaar die toegang geven tot zowel Disneyland Park als Walt Disney Studios Park.

Aanbiedingen

Er zijn verschillende aanbiedingen beschikbaar voor Disneyland Parijs, afhankelijk van het seizoen en de beschikbaarheid. Hieronder staan enkele van de aanbiedingen die momenteel beschikbaar zijn:

  • Vroegboekkorting: Als je vroeg boekt, kun je tot 25% korting krijgen op je verblijf en tickets.
  • Last-minute aanbiedingen: Als je op korte termijn boekt, kun je profiteren van kortingen tot wel 30%.
  • Gratis verblijf en toegang voor kinderen: Afhankelijk van de aankomstperiode kunnen kinderen gratis verblijven en toegang krijgen tot de parken.

Het is belangrijk om te controleren of de aanbieding beschikbaar is voor de gewenste data en om de voorwaarden en beperkingen zorgvuldig te lezen voordat je boekt.

Als je in een Disney Hotel verblijft, kun je ook profiteren van Extra Magic Time. Dit betekent dat je vóór de officiële openingstijden toegang hebt tot de parken en kunt genieten van attracties met minder wachttijd.

Kortom, er zijn verschillende manieren om geld te besparen op tickets en verblijven in Disneyland Parijs. Door op tijd te boeken en aanbiedingen te bekijken, kun je genieten van de magie van Disneyland Parijs zonder je bankrekening te plunderen.

Vakanties en Verblijf

Voor bezoekers die willen genieten van een langer verblijf in Disneyland Parijs, zijn er verschillende mogelijkheden. Het resort beschikt over zeven Disney Hotels, elk met een unieke thema en stijl. Daarnaast zijn er ook verschillende partner hotels in de buurt van het resort.

Het is belangrijk om te weten dat de openingstijden van de parken afhankelijk zijn van het seizoen en of het een vakantieperiode betreft. Tijdens schoolvakanties en feestdagen zijn de parken vaak langer geopend dan tijdens reguliere periodes. Het is daarom aan te raden om de actuele openingstijden te controleren voordat je een bezoek plant.

Gasten die in een Disney Hotel verblijven hebben vaak extra voordelen, zoals toegang tot de parken vóór de officiële openingstijden tijdens Extra Magic Time. Daarnaast zijn er ook speciale arrangementen beschikbaar, zoals het Halfpension Arrangement waarbij gasten kunnen genieten van ontbijt en diner in het hotel of de parken.

Als je een bezoek plant tijdens een vakantieperiode, is het aan te raden om op tijd te boeken. Tijdens populaire periodes zoals kerst en zomer kunnen de hotels snel volgeboekt zijn. Door op tijd te boeken kan je niet alleen de gewenste kamer reserveren, maar ook profiteren van eventuele aanbiedingen en kortingen.

Kortom, voor bezoekers die willen genieten van een langer verblijf in Disneyland Parijs zijn er verschillende mogelijkheden. Het is belangrijk om de actuele openingstijden te controleren, vooral tijdens vakantieperiodes. Gasten die in een Disney Hotel verblijven hebben vaak extra voordelen en speciale arrangementen zijn beschikbaar. Het is aan te raden om op tijd te boeken om teleurstellingen te voorkomen.

Shows en Evenementen

Disneyland Parijs biedt een breed scala aan shows en evenementen voor alle leeftijden en interesses. Van spectaculaire avondshows tot interactieve shows met je favoriete Disney-personages, er is voor ieder wat wils.

Een van de populairste shows is de avondshow Disney Dreams!. Deze spectaculaire show brengt de beroemde verhalen van Disney en Pixar tot leven met behulp van indrukwekkende projecties, fonteinen, vuurwerk en meer. Bezoekers kunnen genieten van de avondshow in het Disneyland Park, die dagelijks wordt opgevoerd.

Naast de avondshow zijn er ook diverse vaste shows te bewonderen in beide parken en in Disney Village. Zo is er de interactieve show Stitch Live!, waarbij bezoekers via een scherm kunnen communiceren met Stitch, de ondeugende alien uit de film Lilo & Stitch. Ook is er de stuntshow Moteurs… Action! Stunt Show Spectacular, waarbij bezoekers kunnen genieten van de meest spectaculaire stunts met auto’s en motoren.

Voor de jongere bezoekers zijn er ook diverse shows en evenementen te vinden. Zo is er de Disney Junior Live on Stage! show, waarbij kinderen kunnen meezingen en dansen met hun favoriete Disney Junior-personages zoals Mickey Mouse, Sofia the First en Jake and the Neverland Pirates. Ook is er de interactieve show Mickey and the Magician, waarbij Mickey Mouse de hoofdrol speelt als tovenaarsleerling.

Bekijk voor actuele informatie over de shows en evenementen de website van Disneyland Parijs. Hier vind je ook informatie over de tijden en locaties van de shows, evenals eventuele speciale evenementen die worden georganiseerd.

Weer en Seizoen

Disneyland Parijs is geopend gedurende het hele jaar en biedt verschillende seizoensgebonden attracties en evenementen. Het weer in Disneyland Parijs is vergelijkbaar met het weer in Parijs, met milde winters en warme zomers.

In de zomermaanden is het weer in Disneyland Parijs over het algemeen warm en zonnig, met temperaturen die kunnen oplopen tot 30 graden Celsius. Het is belangrijk om te onthouden dat het in de zomer ook drukker kan zijn in het park, vooral tijdens de vakantieperiodes. Het is daarom aan te raden om vroeg te komen om de wachtrijen te vermijden.

In de wintermaanden is het weer in Disneyland Parijs koeler, met temperaturen die variëren van 5 tot 10 graden Celsius. Hoewel het minder druk kan zijn in het park, biedt Disneyland Parijs nog steeds tal van attracties en evenementen tijdens de wintermaanden, waaronder de populaire kerstvieringen.

Het is belangrijk om het weer in de gaten te houden tijdens een bezoek aan Disneyland Parijs, vooral als u van plan bent om buitenattracties te bezoeken. Het is aan te raden om vooraf het weerbericht te controleren en gepaste kleding mee te nemen.

Kalender en Planning

De openingstijden van Disneyland Parijs zijn seizoensgebonden en kunnen variëren. Het park is het hele jaar door geopend, maar de tijden kunnen afhankelijk zijn van het seizoen en de dag van de week. Het is daarom belangrijk om de kalender en planning van het park te raadplegen voordat je een bezoek plant.

Op de officiële website van Disneyland Parijs is een kalender beschikbaar waarop de openingstijden van de parken en het aantal beschikbare attracties en activiteiten per dag worden weergegeven. Het is aan te raden om deze kalender te raadplegen voordat je een bezoek plant, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Naast de openingstijden worden ook de data met renovaties van attracties en restaurants in beide parken bekend gemaakt en per dag getoond in de kalender. Het is daarom belangrijk om de kalender regelmatig te raadplegen om op de hoogte te blijven van eventuele renovaties.

Het park biedt ook Extra Magic Time, een exclusieve tijd voor gasten die in een Disney Hotel verblijven. Tijdens deze tijd kunnen gasten eerder de attracties betreden dan andere bezoekers. Meer informatie over Extra Magic Time is te vinden op de officiële website van Disneyland Parijs.

Het is ook mogelijk om de planning voor shows en parades te bekijken op de officiële website van het park. Hier vind je informatie over de tijden en locaties van de verschillende shows en parades die worden gehouden in het park. Het is aan te raden om de planning te raadplegen voordat je een bezoek plant om ervoor te zorgen dat je geen van de shows of parades mist.

Kortom, het is belangrijk om de kalender en planning van Disneyland Parijs te raadplegen voordat je een bezoek plant. Zo ben je op de hoogte van de openingstijden, renovaties, Extra Magic Time en de planning voor shows en parades.

Bezoekersinformatie

Als u van plan bent om Disneyland Parijs te bezoeken, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de openingstijden van het park. De openingstijden van Disneyland Parijs zijn seizoensgebonden en kunnen variëren afhankelijk van de tijd van het jaar en de dag van de week. Het park is het hele jaar door geopend, maar de openingstijden kunnen verschillen.

Om de meest actuele openingstijden te bekijken, kunt u terecht op de officiële website van Disneyland Parijs. Hier vindt u informatie over de openingstijden van de parken, de planning voor shows en parades, en welke attracties gerenoveerd worden tijdens uw verblijf. Het is belangrijk om de website te raadplegen voordat u het park bezoekt, omdat de openingstijden onderhevig zijn aan veranderingen.

Als u een gast bent in een van de Disney Hotels, heeft u recht op Extra Magic Time. Dit betekent dat u een uur eerder toegang heeft tot het park dan andere bezoekers. Extra Magic Time is beschikbaar in het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park. Het is belangrijk om te weten dat de Extra Magic Time tijden kunnen variëren afhankelijk van de dag van de week en het seizoen.

Als u het park bezoekt, is het ook belangrijk om op de hoogte te zijn van de regels en voorschriften. Er zijn bepaalde items die niet zijn toegestaan in het park, zoals wapens en explosieven. Het is ook niet toegestaan om te roken in bepaalde gebieden van het park. Voor meer informatie over de regels en voorschriften, kunt u terecht op de officiële website van Disneyland Parijs.

Met deze informatie bent u goed voorbereid op uw bezoek aan Disneyland Parijs. Zorg ervoor dat u de meest actuele informatie raadpleegt voordat u het park bezoekt en houd u aan de regels en voorschriften om een veilige en plezierige ervaring te hebben.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de openingstijden van Disneyland Parijs in augustus?

De openingstijden van Disneyland Parijs in augustus zijn seizoensgebonden en kunnen variëren afhankelijk van de dag van de week en of het hoog- of laagseizoen is. Het is daarom aan te raden om de officiële website van Disneyland Parijs te raadplegen om de meest actuele openingstijden te bekijken.

Wat zijn de openingstijden van Disneyland Parijs in juli?

Net als in augustus zijn de openingstijden van Disneyland Parijs in juli afhankelijk van het hoog- of laagseizoen en de dag van de week. Bezoekers kunnen de meest actuele openingstijden vinden op de officiële website van Disneyland Parijs.

Wat zijn de openingstijden van Disneyland Parijs in januari?

De openingstijden van Disneyland Parijs in januari kunnen variëren, afhankelijk van de dag van de week en of het hoog- of laagseizoen is. Bezoekers kunnen de meest actuele openingstijden vinden op de officiële website van Disneyland Parijs.

Wat zijn de openingstijden van Disneyland Parijs in februari?

Net als in januari kunnen de openingstijden van Disneyland Parijs in februari variëren afhankelijk van de dag van de week en of het hoog- of laagseizoen is. Bezoekers kunnen de meest actuele openingstijden vinden op de officiële website van Disneyland Parijs.

Wat zijn de openingstijden van Disneyland Parijs in november?

De openingstijden van Disneyland Parijs in november kunnen variëren, afhankelijk van de dag van de week en of het hoog- of laagseizoen is. Bezoekers kunnen de meest actuele openingstijden vinden op de officiële website van Disneyland Parijs.

Wat zijn de openingstijden van Disneyland Parijs in juli 2023?

De openingstijden van Disneyland Parijs in juli 2023 zijn nog niet bekendgemaakt. Bezoekers kunnen de officiële website van Disneyland Parijs in de gaten houden om de meest actuele openingstijden te bekijken zodra deze beschikbaar zijn.

More to explorer

Plaats een reactie