Typecursus Donald Duck

Typecursus Donald Duck: Leer typen als een echte eend!

Facebook
Email
Twitter
WhatsApp

Typecursus Donald Duck is een online typecursus speciaal ontworpen voor kinderen. Het is een leuke manier om kinderen te leren blind typen terwijl ze Donald Duck helpen als verslaggever van de Duckstadkrant.

De cursus is ontworpen om kinderen te helpen snel en effectief te leren typen, terwijl ze zich vermaken met verschillende leuke games en leeroefeningen.

Typecursus Donald Duck

Het concept van Typecursus Donald Duck is gebaseerd op het idee dat kinderen sneller kunnen leren als ze plezier hebben tijdens het leren. Door de cursus te combineren met leuke games en verhaallijnen, wordt de cursus interessanter en interactiever.

De cursus is ontworpen om kinderen te helpen hun typsnelheid en nauwkeurigheid te verbeteren, terwijl ze tegelijkertijd hun spelling en grammatica verbeteren.

Belangrijke informatie

  • Typecursus Donald Duck is een online typecursus speciaal ontworpen voor kinderen om hen te helpen blind typen te leren terwijl ze zich vermaken met verschillende leuke games en leeroefeningen.
  • Het concept van Typecursus Donald Duck is gebaseerd op het idee dat kinderen sneller kunnen leren als ze plezier hebben tijdens het leren.
  • De cursus is ontworpen om kinderen te helpen hun typsnelheid en nauwkeurigheid te verbeteren, terwijl ze tegelijkertijd hun spelling en grammatica verbeteren.

Het Concept van Typecursus Donald Duck

Typecursus Donald Duck is een online typecursus voor kinderen die op een leuke en interactieve manier willen leren typen. De cursus is gebaseerd op het populaire stripfiguur Donald Duck en biedt spelenderwijs een manier om blind te leren typen.

De cursus is volledig online, dus kinderen kunnen overal en altijd spelen. Het concept van de cursus is dat kinderen leren typen door het spelen van games. De games worden afgewisseld met leeroefeningen, waardoor de cursus leuk blijft.

Een van de unieke aspecten van de cursus is de gepersonaliseerde Donald Duck. Wanneer kinderen zich aanmelden voor de cursus, ontvangen ze hun eigen gepersonaliseerde Donald Duck. Dit maakt de cursus nog leuker en persoonlijker voor de kinderen.

De cursus is gericht op kinderen vanaf 7 jaar en duurt ongeveer 20 weken. Tijdens de cursus leren kinderen niet alleen blind typen, maar ook typen met tien vingers. Dit is een belangrijke vaardigheid die kinderen nodig hebben in de huidige digitale wereld.

Kinderen die de cursus succesvol afronden, ontvangen een certificaat. Dit certificaat is een mooie beloning voor de inspanningen van de kinderen en kan hen helpen bij het vinden van een baan in de toekomst.

Al met al is Typecursus Donald Duck een leuke en effectieve manier om kinderen te leren typen. Het spelenderwijs blind leren typen met behulp van Donald Duck is een concept dat kinderen zeer aanspreekt.

Cursusniveaus en Voortgang

Typecursus Donald Duck

DuckTypen biedt twee niveaus aan: Basisniveau en Premium Niveau. Het basisniveau is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en het Premium Niveau is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

Basisniveau

Het Basisniveau van DuckTypen is ontworpen voor kinderen die nog nooit hebben getypt. Het niveau is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en bevat 30 lessen. Elk van deze lessen duurt ongeveer 20 minuten. De cursus is opgebouwd uit verschillende oefeningen en games om kinderen te helpen leren typen.

Premium Niveau

Het Premium Niveau van DuckTypen is ontworpen voor kinderen die al enige ervaring hebben met typen. Dit niveau is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar en bevat 33 lessen. Elk van deze lessen duurt ongeveer 20 minuten. Het Premium Niveau is bedoeld om kinderen te helpen hun typevaardigheden te verbeteren en te verfijnen.

Cursusniveau Aanpasbaar

Het cursusniveau van DuckTypen is aanpasbaar. Dit betekent dat ouders het niveau van de cursus kunnen aanpassen aan de vaardigheden van hun kinderen. Als het niveau te moeilijk of te makkelijk is, kan het eenvoudig worden aangepast in het ouderdashboard onder het tabje ‘Niveau’.

Opbouw van de Cursus

De cursus van DuckTypen is opgebouwd uit verschillende oefeningen en games om kinderen te helpen leren typen. De oefeningen zijn gecombineerd met games, waardoor de typecursus tot het einde leuk blijft.

Na elke les krijgen kinderen feedback over hun voortgang en kunnen ze zien hoeveel woorden per minuut ze hebben getypt.

Kortom, DuckTypen biedt twee niveaus aan: Basisniveau en Premium Niveau. Het cursusniveau is aanpasbaar en de cursus is opgebouwd uit verschillende oefeningen en games om kinderen te helpen leren typen.

Pakketten en Aanbiedingen

Typecursus Donald Duck

Er zijn verschillende pakketten beschikbaar voor de typecursus Donald Duck. Hieronder volgt een overzicht van de beschikbare pakketten en aanbiedingen.

Starterspakket

Het starterspakket is ideaal voor kinderen die voor het eerst leren typen. Dit pakket bevat alle benodigde materialen om te beginnen met de typecursus. Het starterspakket bevat een toetsenbordhoes, een handleiding en een aantal leuke extra’s. Het starterspakket is verkrijgbaar voor €29,95.

Basispakket

Het basispakket is geschikt voor kinderen die al enige ervaring hebben met typen. Dit pakket bevat alle benodigde materialen om de typecursus te voltooien, inclusief een diploma aan het einde van de cursus. Het basispakket is verkrijgbaar voor €74,95.

Premiumpakket

Het premiumpakket is het meest uitgebreide pakket en bevat alle benodigde materialen om de typecursus te voltooien, inclusief een diploma aan het einde van de cursus.

Daarnaast bevat het premiumpakket een aantal extra’s, zoals een jaar lang toegang tot alle games en oefeningen, een dyslexie-variant van de cursus en een starterskit voor journalisten. Het premiumpakket is verkrijgbaar voor €99,95.

Aanbiedingen

Op dit moment zijn er verschillende aanbiedingen beschikbaar voor de typecursus Donald Duck. Abonnees van het Donald Duck Weekblad krijgen altijd 25% korting op de typecursus DuckTypen.

Bij het bestellen van de cursus kan er worden aangegeven dat men abonnee is, waarna de korting automatisch wordt verrekend.

Daarnaast is er op dit moment een actie waarbij de typecursus gratis uitgeprobeerd kan worden door middel van een proefles. Bij het bestellen van de cursus kan er gebruik worden gemaakt van een kortingscode, waarmee er 25% korting wordt gegeven op de cursus. Let wel op: bij het goedkoopste pakket zit geen diploma!

Ondersteuning en Begeleiding

Bij de Typecursus Donald Duck wordt er veel aandacht besteed aan ondersteuning en begeleiding. Zowel ouders als kinderen kunnen gebruik maken van verschillende hulpmiddelen om het leerproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Ouder Dashboard

Ouders kunnen gebruik maken van het ouder dashboard om de voortgang van hun kind bij te houden. Hierin kunnen zij zien welke oefeningen hun kind heeft voltooid en hoeveel fouten er zijn gemaakt. Ook kunnen ouders hier de resultaten van de snelheidstest bekijken en zien hoe hun kind het doet ten opzichte van andere kinderen van dezelfde leeftijd.

Mentor Begeleiding

Tijdens de cursus worden kinderen begeleid door meester Warbol, een persoonlijke mentor. Meester Warbol geeft uitleg aan het begin van elk level en moedigt het kind aan met positief en stimulerend commentaar tijdens de cursus.

Ook ouders kunnen contact opnemen met meester Warbol als zij vragen hebben over de cursus of als zij hulp nodig hebben bij het motiveren van hun kind.

Daarnaast kunnen kinderen ook gebruik maken van de chatfunctie in de cursus om vragen te stellen aan meester Warbol of om te chatten met andere kinderen die de cursus volgen. Zo kunnen zij elkaar helpen en motiveren tijdens het leerproces.

Al met al biedt de Typecursus Donald Duck dus veel ondersteuning en begeleiding voor zowel ouders als kinderen. Meester Warbol staat altijd klaar om te helpen en het ouder dashboard geeft ouders een goed beeld van de voortgang van hun kind.

Speciale Kenmerken

Typecursus Donald Duck

Dyslexie Optie

De typecursus Donald Duck is geschikt voor kinderen met dyslexie. Er is namelijk een speciale dyslexievariant beschikbaar waarbij er gebruik wordt gemaakt van een dyslexie lettertype.

Dit lettertype is speciaal ontworpen voor mensen met dyslexie en vergroot de leesbaarheid van de tekst. Daarnaast is er ook een dyslexie optie beschikbaar waarmee de moeilijkheidsgraad van de oefeningen kan worden aangepast.

Officieel Diploma

Na het afronden van de typecursus Donald Duck ontvangt het kind een officieel diploma. Dit diploma wordt zowel online als thuisgestuurd en is één jaar geldig. Het diploma is een mooie beloning voor de inzet en prestaties van het kind tijdens de cursus.

Gratis Proefles

Een gratis proefles is beschikbaar voor kinderen die willen kennismaken met de typecursus Donald Duck. Tijdens deze proefles kan het kind ervaren hoe het is om te leren typen als verslaggever van de Duckstadkrant. De proefles is geheel vrijblijvend en er zijn geen verplichtingen om door te gaan met de cursus.

De typecursus Donald Duck biedt dus veel speciale kenmerken, zoals een dyslexievariant en dyslexie optie, een officieel diploma en een gratis proefles. Deze kenmerken maken de cursus geschikt voor alle kinderen, ongeacht hun niveau of achtergrond.

Donald Duck in de Typecursus

Typecursus Donald Duck

Donald Duck is een iconisch personage dat al jarenlang geliefd is bij jong en oud. In de typecursus van DuckTypen speelt Donald Duck een belangrijke rol als mentor en motivator voor kinderen die willen leren typen.

Door middel van leuke games en oefeningen leren kinderen blind typen als de nieuwe verslaggever van de Duckstadkrant.

Donald Duck Avatar

Tijdens de typecursus kunnen kinderen hun eigen Donald Duck-avatar maken. Dit avatar-personage wordt gebruikt om de voortgang van de cursus bij te houden en om deel te nemen aan verschillende games en activiteiten. Zo blijft de typecursus leuk en uitdagend voor kinderen.

Donald Duck Warenhuis

Als lid van de Donald Duck-familie krijgen kinderen toegang tot het Donald Duck Warenhuis. Hier kunnen ze allerlei leuke en coole spullen kopen met Duckse Duiten, de valuta van Duckstad. Het warenhuis biedt een breed scala aan producten, waaronder kleding, accessoires en nog veel meer.

Kinderen kunnen hun Duckse Duiten verdienen door mee te doen aan verschillende activiteiten en games tijdens de typecursus. Zo worden ze beloond voor hun harde werk en inzet. Het Donald Duck Warenhuis maakt de typecursus nog leuker en stimuleert kinderen om hun best te doen en hun doelen te bereiken.

In de typecursus van DuckTypen leren kinderen niet alleen typen, maar maken ze ook deel uit van de geweldige wereld van Donald Duck. Met Donald Duck als mentor en het Donald Duck Warenhuis als beloningsysteem, is de typecursus van DuckTypen een fantastische manier voor kinderen om vaardigheden te leren en plezier te hebben.

Interactieve Elementen

Typecursus Donald Duck

De typecursus van Donald Duck biedt verschillende interactieve elementen die het leren typen leuk en uitdagend maken voor kinderen. Deze elementen zijn ontworpen om kinderen op een spelenderwijs manier te leren typen en hen te motiveren om door te gaan met de cursus.

Spellen en Oefeningen

Een belangrijk onderdeel van de typecursus van Donald Duck zijn de vele leeroefeningen en spellen. Deze oefeningen zijn ontworpen om kinderen te helpen bij het leren van de toetsen op het toetsenbord en om hen te leren hoe ze snel en foutloos kunnen typen.

De spellen zijn zo ontworpen dat kinderen plezier hebben terwijl ze leren typen. Dit zorgt ervoor dat kinderen gemotiveerd blijven om door te gaan met de cursus.

Stickers en Beloningen

Een andere leuke functie van de typecursus van Donald Duck zijn de stickers en beloningen. Kinderen kunnen stickers verdienen door hun typvaardigheden te verbeteren en door de verschillende oefeningen en spellen te voltooien.

Deze stickers kunnen worden gebruikt om hun virtuele prikbord te versieren en te delen met vrienden en familie. Dit zorgt voor een gevoel van prestatie en trots bij kinderen en motiveert hen om door te gaan met de cursus.

Al met al biedt de typecursus van Donald Duck een leuke en interactieve manier om kinderen te leren typen. Door middel van leeroefeningen, spellen, stickers en beloningen worden kinderen gestimuleerd om te blijven leren en hun vaardigheden te verbeteren.

Dit maakt de typecursus van Donald Duck een uitstekende keuze voor families die op zoek zijn naar een leuke manier om hun kinderen te leren typen.

Educatieve Aspecten

Typecursus Donald Duck

Lesmethode

De typecursus van Donald Duck, genaamd DuckTypen, biedt een unieke lesmethode aan waarbij kinderen spelenderwijs leren blind typen. Door middel van verschillende games en leeroefeningen, werken kinderen als verslaggever mee aan de Duckstadkrant en leren ze op een leuke manier typen. De cursus is volledig online en kan overal en altijd gespeeld worden.

Leesbaarheid en Kleurcontrasten

De lesmethode van DuckTypen is niet alleen gericht op educatie, maar ook op leesbaarheid en kleurcontrasten. De website en games zijn ontworpen met heldere kleuren en grote letters, waardoor het voor kinderen gemakkelijk is om de inhoud te lezen.

Daarnaast is er veel aandacht besteed aan de kleurcontrasten, waardoor de teksten goed leesbaar zijn voor kinderen met een visuele beperking.

Audio-ondersteuning

Voor kinderen die moeite hebben met lezen of visueel beperkt zijn, biedt DuckTypen audio-ondersteuning aan. De cursus is voorzien van gesproken instructies en feedback, waardoor kinderen de lessen ook kunnen volgen zonder te hoeven lezen.

Dit maakt de cursus toegankelijk voor alle kinderen, ongeacht hun leesvaardigheden.

Al met al biedt DuckTypen een educatieve en toegankelijke lesmethode aan, waarbij kinderen op een leuke manier leren blind typen. Door de combinatie van games, leeroefeningen en audio-ondersteuning, is de cursus geschikt voor alle kinderen, ongeacht hun leesvaardigheden.

De journalistieke insteek van de cursus maakt het bovendien interessant voor kinderen die geïnteresseerd zijn in het vakgebied van de journalistiek.

Veelgestelde vragen

Typecursus Donald Duck

Wat zijn de kosten van een typecursus voor kinderen?

De kosten van een typecursus voor kinderen variëren afhankelijk van de aanbieder en het pakket dat je kiest. Bij DuckTypen zijn er verschillende pakketten beschikbaar, variërend van €74,96 tot €124,95.

Het goedkoopste pakket biedt 1 jaar toegang tot de online typecursus, terwijl het duurste pakket 2 jaar toegang biedt en extra begeleiding van een persoonlijke typecoach.

Welke typecursus is geschikt voor kinderen met dyslexie?

Als je kind dyslexie heeft, is het belangrijk om te kiezen voor een typecursus die hier rekening mee houdt. Bij DuckTypen wordt er speciale aandacht besteed aan kinderen met dyslexie.

Zo is er een speciale module ontwikkeld die gebruik maakt van een dyslexiefont en zijn er extra oefeningen beschikbaar om het typen te vergemakkelijken.

Hoe kan ik inloggen op DuckTypen?

Om in te loggen op DuckTypen, ga je naar de website van DuckTypen en klik je op de knop ‘Inloggen’ rechtsboven in het scherm. Vervolgens kun je inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Is er een gratis typecursus beschikbaar voor kinderen?

Bij DuckTypen is er een gratis proefles beschikbaar, zodat kinderen kunnen ervaren hoe de typecursus werkt voordat ze besluiten om een pakket aan te schaffen. Het is niet mogelijk om de volledige typecursus gratis te volgen.

Wat is het verschil tussen de LOI Kidzz Typecursus en DuckTypen?

De LOI Kidzz Typecursus en DuckTypen zijn beide online typecursussen voor kinderen, maar er zijn wel enkele verschillen tussen de twee. Zo richt de LOI Kidzz Typecursus zich meer op kinderen vanaf 10 jaar en biedt het meer klassikale begeleiding.

DuckTypen is daarentegen geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en heeft meer focus op gamification.

Kan ik mijn kind inschrijven voor een typecursus via Pica?

Het is niet mogelijk om via Pica je kind in te schrijven voor een typecursus bij DuckTypen. Je kunt je kind wel direct inschrijven via de website van DuckTypen.

More to explorer

Plaats een reactie