Hoeveel kost een Air Up fles

Hoeveel kost een Air Up fles? Prijzen en beschikbaarheid in Nederland

Facebook
Email
Twitter
WhatsApp

Een Air Up fles is een innovatieve manier om water met smaak te drinken zonder toevoeging van suikers, kleurstoffen of andere additieven. De fles werkt door middel van geurcapsules die aan het water worden toegevoegd en zo een smaakvolle drank creëren. Maar hoeveel kost een Air Up fles eigenlijk?

De prijs van een Air Up fles varieert afhankelijk van de grootte en kleur van de fles. De flessen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van 480 ml tot 850 ml, en kosten tussen de € 29,99 en € 59,99. Daarnaast zijn er ook verschillende kleuren beschikbaar, waaronder zwart, zilver en roze.

Naast de fles zelf zijn er ook geurcapsules nodig om de fles te gebruiken. Deze worden verkocht in sets van twee tot drie capsules en kosten tussen de € 6 en € 9. Het is ook mogelijk om een starterspakket te kopen waarbij de fles en enkele geurcapsules zijn inbegrepen. De prijs voor zo’n pakket begint bij € 35.

Belangrijke informatie

  • De prijs van een Air Up fles varieert afhankelijk van de grootte en kleur van de fles en begint bij € 29,99.
  • Geurcapsules zijn nodig om de fles te gebruiken en worden verkocht in sets van twee tot drie voor € 6 tot € 9.
  • Een starterspakket is beschikbaar waarbij de fles en enkele geurcapsules zijn inbegrepen en begint bij € 35.

Wat is een Air Up Fles?

Een Air Up fles is een innovatief drinksysteem dat water een smaak geeft door middel van geur. Het werkt door middel van een techniek waarbij er een pod in de fles wordt geplaatst die een geur afgeeft. Wanneer de gebruiker uit de fles drinkt, wordt de geur waargenomen en lijkt het water een smaak te hebben.

Het systeem is ontworpen om mensen te helpen meer water te drinken zonder toegevoegde suikers of kunstmatige smaakstoffen. De Air Up fles is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en is gemaakt van roestvrij staal.

Air Up is een bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van producten die mensen helpen gezonder te leven. Het bedrijf is opgericht in Duitsland en heeft als missie om mensen te helpen meer water te drinken en minder suikerhoudende dranken te consumeren.

De Air Up fles is een uniek product dat gebruik maakt van innovatieve technologie om water een smaak te geven zonder toegevoegde suikers of kunstmatige smaakstoffen. Het is een gezonde en duurzame manier om gehydrateerd te blijven en kan een geweldige aanvulling zijn op een gezonde levensstijl.

Hoe Werkt Het?

De air up fles is een drinksysteem dat werkt met geurpods. Het werkt als volgt: de gebruiker vult de fles met water en plaatst een geurpod in het rietje. Wanneer de gebruiker aan het rietje zuigt, stroomt de lucht langs de geurpod en wordt de geur via de retronasale route naar de hersenen gestuurd. Dit zorgt voor een smaakervaring zonder dat er suikers of andere toevoegingen nodig zijn.

De geurpods zijn verkrijgbaar in meer dan 25 verschillende smaken, waardoor gebruikers kunnen kiezen uit een breed scala aan smaken. Elke pod gaat zo’n 5 liter mee, wat betekent dat één pod ongeveer 4 dagen meegaat bij dagelijks gebruik.

Het systeem maakt gebruik van retronasaal ruiken, wat een belangrijke rol speelt bij smaakperceptie. Door de geur van de pod te ruiken, worden de hersenen voor de gek gehouden en denken ze dat er een smaak aan het water is toegevoegd.

Het rietje van de air up fles is ontworpen om de geurpods op hun plaats te houden en ervoor te zorgen dat de geur goed wordt verspreid. Het rietje kan gemakkelijk worden verwijderd en gereinigd om ervoor te zorgen dat het systeem schoon blijft.

Over het algemeen is de air up fles een innovatief en gemakkelijk te gebruiken drinksysteem dat de smaak van water kan verbeteren zonder suikers of andere toevoegingen.

Verschillende Smaken en Geuren

Een van de unieke eigenschappen van de Air Up fles is dat het water smaak krijgt door geur. Er zijn meer dan 25 verschillende smaken en geuren beschikbaar voor de Air Up pods. Hieronder staan enkele van de meest populaire smaken en geuren:

  • Cassis: Deze smaak is heerlijk fruitig en verfrissend. Het is een van de meest populaire smaken van Air Up.
  • Limoen: Deze smaak is fris en citrusachtig. Het is een geweldige optie voor mensen die van zuur houden.
  • Sinaasappel-vanille: Deze smaak is zoet en zacht. Het heeft een subtiele vanillesmaak die perfect past bij de zoete sinaasappel.
  • Ijskoffie: Deze smaak is perfect voor koffieliefhebbers. Het heeft een heerlijke koffiesmaak zonder de cafeïne.
  • Kola: Deze smaak is zoet en koolzuurhoudend. Het is een geweldige optie voor mensen die van frisdrank houden.

De Air Up pods zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en geuren en worden geleverd in verpakkingen van drie. Elke pod is goed voor vijf liter water, wat betekent dat één pod ongeveer gelijk staat aan vijftien flessen water. De prijs van de pods varieert afhankelijk van de smaak en het aantal pods dat u koopt.

Met zo veel verschillende smaken en geuren om uit te kiezen, is er voor elk wat wils bij Air Up. Of u nu op zoek bent naar iets fruitigs, fris, kruidig of zoet, u zult zeker een smaak vinden die bij u past.

Prijs van de Air Up Fles

De Air Up Fles is een innovatieve manier om drinkwater van smaak te voorzien door middel van geur. Maar hoeveel kost deze fles eigenlijk?

Op de officiële website van Air Up is de vanafprijs voor een enkele fles €34,95 op het moment van schrijven. Er zijn ook duurdere starterspakketten beschikbaar voor €39,95. Deze pakketten bevatten extra pods, waarmee je verschillende smaken kunt uitproberen.

Naast de aanschafprijs van de fles, zijn er ook kosten verbonden aan het gebruik van de pods. Een set van twee tot drie pods kost ongeveer €6 tot €9 euro. Deze pods zijn nodig om de smaak aan het water toe te voegen.

Het is belangrijk om te weten dat de kosten van de pods op lange termijn kunnen oplopen. Afhankelijk van hoe vaak je de fles gebruikt en hoeveel smaak je wilt toevoegen aan het water, kan het zijn dat je regelmatig nieuwe pods moet aanschaffen.

Als je de prijs van de Air Up Fles vergelijkt met andere drinkflessen op de markt, valt op dat de aanschafprijs hoger is dan gemiddeld. Echter, de unieke manier van smaak toevoegen aan het water maakt de Air Up Fles een interessante optie voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe manier om hun waterinname te verhogen.

Al met al, de prijs van de Air Up Fles is afhankelijk van welk pakket je kiest en hoe vaak je nieuwe pods moet aanschaffen. Het is belangrijk om deze kosten in overweging te nemen bij het overwegen van de aanschaf van deze innovatieve drinkfles.

Bestellen en Bezorgopties

Een Air Up fles bestellen kan op verschillende manieren. Het is mogelijk om de fles direct via de officiële website te bestellen. De fles is vaak op voorraad en wordt binnen enkele werkdagen bezorgd. Daarnaast zijn er ook andere webshops die de fles verkopen, zoals Kruidvat en Etos.

Bij het plaatsen van een bestelling is het belangrijk om de bezorgopties te bekijken. Zo kan er gekozen worden voor bezorging aan huis of bij een afhaalpunt. Bij de meeste webshops zijn de verzendkosten gratis bij een bestelling boven een bepaald bedrag.

In het geval dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is, wordt er vaak contact opgenomen met de klant om een nieuwe bezorgafspraak te maken. Het is ook mogelijk om de bestelling op te halen bij een afhaalpunt, dit kan voordeliger zijn in vergelijking met thuisbezorging.

Kortom, het bestellen van een Air Up fles is eenvoudig en er zijn verschillende bezorgopties beschikbaar. Het is belangrijk om de verzendkosten en bezorgtijden goed te bekijken voordat een bestelling wordt geplaatst.

Duurzaamheid en Materiaal

Air up hecht veel waarde aan duurzaamheid en noemt het product sustainable by design. De flessen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals PP en ABS, die zorgen voor een lange levensduur van de fles. Daarnaast zijn de flessen BPA-vrij, wat betekent dat er geen schadelijke stoffen in het water terechtkomen.

De Tritan™ Renew fles is het nieuwste model van Air up en is gemaakt van gerecycled plastic. Dit betekent dat er minder nieuw plastic nodig is om de fles te produceren. De fles is ook volledig recyclebaar, wat betekent dat het materiaal opnieuw kan worden gebruikt na de levensduur van de fles.

De air up® pods hebben tot 88% minder plastic nodig dan een gevuld wegwerpalternatief. Een kleine pod geeft smaak aan minstens 5 liter water, wat kan zorgen tot een vermindering van 5 plastic wegwerpflessen per pod. Daarbij zijn de pods die je gebruikt gemaakt van recyclebaar materiaal.

De flessen van air up® zijn ontworpen om lang mee te gaan en zijn gemakkelijk schoon te maken, wat betekent dat ze keer op keer opnieuw kunnen worden gebruikt. Dit vermindert de hoeveelheid afval die wordt geproduceerd en zorgt voor een duurzamere manier van leven.

Onderhoud en Reiniging

Om de Air Up fles in optimale conditie te houden, is het belangrijk om deze regelmatig schoon te maken. Dit zorgt niet alleen voor een frisse smaak, maar verlengt ook de levensduur van de fles. Hieronder staan enkele richtlijnen voor het onderhoud en de reiniging van de Air Up fles.

Vaatwasserbestendigheid

De Air Up fles is niet vaatwasserbestendig. Het wordt sterk aanbevolen om de fles met de hand af te wassen om de levensduur te verlengen. Het gebruik van een vaatwasser kan de fles beschadigen en de geurpods aantasten. Daarom is het beter om de fles met de hand schoon te maken.

Reiniging

Om de Air Up fles schoon te maken, moet deze worden gedemonteerd. Verwijder eerst de geurpod en was deze af met warm water en een mild schoonmaakmiddel. Vervolgens moet de fles zelf worden schoongemaakt.

Vul de fles voor de helft met water en voeg een druppel afwasmiddel toe. Gebruik een flessenborstel om de binnenkant van de fles schoon te maken. Spoel de fles daarna af met warm water en laat deze drogen.

Onderhoud

Om de levensduur van de Air Up fles te verlengen, moet deze regelmatig worden onderhouden. Dit betekent dat de fles na elk gebruik moet worden schoongemaakt en dat de geurpods regelmatig moeten worden vervangen. Het wordt aanbevolen om de geurpods na ongeveer 3 weken te vervangen om de beste smaak te behouden.

Kortom, de Air Up fles is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Het is belangrijk om de fles met de hand af te wassen en regelmatig schoon te maken om de levensduur te verlengen en de beste smaak te behouden.

Klantbeoordelingen en Ervaringen

Air Up is een populaire drinkfles die steeds meer bekendheid krijgt. Maar wat vinden klanten eigenlijk van deze fles? Hieronder vindt u een overzicht van enkele klantbeoordelingen en ervaringen met de Air Up fles.

Op Trustpilot krijgt Air Up een gemiddelde beoordeling van 3,4 van de 5 sterren. Sommige klanten zijn erg tevreden over de fles en de smaakpods, terwijl anderen minder positief zijn.

Een klant schrijft bijvoorbeeld: “De fles is mooi en handig in gebruik, maar de smaakpods zijn vrij prijzig en de smaak is niet altijd even sterk.

“Een andere klant is juist erg tevreden en zegt: “Ik ben erg blij met mijn Air Up fles! De smaakpods zijn erg lekker en de fles is mooi en handig in gebruik.”

Op Ubari.nl wordt de Air Up fles ook besproken in een artikel over drinkflessen. Hierin wordt de fles geprezen om zijn innovatieve smaakpods en duurzame ontwerp. Ook wordt er aandacht besteed aan de verschillende kleuren en maten waarin de fles verkrijgbaar is.

Een andere review op Volgmama.nl is ook erg positief over de Air Up fles. De reviewer prijst het ontwerp van de fles en de smaakpods, en noemt het een gezonde en duurzame keuze voor gehydrateerd blijven.

Op GadgetsDaily.nl wordt de Air Up fles uitgebreid getest in een review. Hierin wordt onder andere gekeken naar de smaakpods, de prijs en het ontwerp van de fles. De reviewer concludeert dat de fles een goede keuze is voor wie graag water drinkt maar wel wat extra smaak wil, en dat de fles er mooi uitziet en handig in gebruik is.

Al met al lijken klanten over het algemeen positief te zijn over de Air Up fles. Hoewel sommige klanten de smaakpods prijzig vinden en de smaak niet altijd even sterk is, worden het ontwerp en de duurzaamheid van de fles vaak geprezen.

Hydratatie en Gezondheid

Water is essentieel voor een goede gezondheid. Het helpt bij het reguleren van de lichaamstemperatuur, het transport van voedingsstoffen en het verwijderen van afvalstoffen uit het lichaam. Het is daarom belangrijk om voldoende water te drinken om gehydrateerd te blijven.

De Air Up drinkfles kan hierbij helpen door water drinken leuker te maken. De geurpods geven het water een smaakje, waardoor het drinken van water minder saai wordt. Dit kan vooral handig zijn voor mensen die moeite hebben om voldoende water te drinken.

Het is belangrijk om te benadrukken dat de Air Up drinkfles geen vervanging is voor water. Het is nog steeds belangrijk om voldoende water te drinken om gehydrateerd te blijven. Kraanwater is een goede optie, omdat het goedkoop en gemakkelijk verkrijgbaar is.

Bruisend water en frisdrank kunnen ook worden gedronken, maar het is belangrijk om te onthouden dat deze dranken vaak suiker en calorieën bevatten. Het is daarom beter om deze dranken met mate te drinken en te kiezen voor water als de belangrijkste drank.

In het algemeen is het belangrijk om te zorgen voor voldoende hydratatie door regelmatig water te drinken. De Air Up drinkfles kan hierbij helpen door het drinken van water leuker te maken, maar het is nog steeds belangrijk om voldoende water te drinken om gehydrateerd te blijven.

Overige Informatie

De air up fles is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder hot pink, ocean blue, electric orange, royal blue en vibrant green. De fles heeft een inhoud van 650 ml en is ontworpen als drinkfles voor volwassenen. Het mondstuk en rietje van de fles zijn eenvoudig te reinigen en zijn ook als accessoire verkrijgbaar.

De starter set wordt geleverd met een fles en een pod in de smaak van jouw keuze. Naast de starter set zijn de pods ook los verkrijgbaar in verschillende smaken, waaronder de populaire Favourite Five. De pods gaan ongeveer 5 liter mee en kosten tussen de €6 en €9, afhankelijk van de smaak.

Het gebruik van de air up fles bespaart niet alleen geld, maar is ook goed voor het milieu. Door het gebruik van de pods in plaats van wegwerpflesjes bespaart men op de lange termijn veel plastic afval. Bovendien kost het gebruik van de air up fles slechts €0,40 per liter, wat aanzienlijk minder is dan de kosten van andere waterflessen.

Al met al is de air up fles een handige en duurzame manier om water met smaak te drinken. Of het nu gaat om het besparen van geld of het verminderen van plastic afval, de air up fles biedt een praktische oplossing voor iedereen die op zoek is naar een gezonde en smakelijke manier om gehydrateerd te blijven.

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een Air Up fles gemiddeld?

De prijs van een Air Up fles varieert afhankelijk van de kleur en het aantal pods dat wordt meegeleverd. De vanafprijs bij de officiële website is € 34,95 op het moment van schrijven.

Wat zijn de verschillende kleuren van Air Up flessen?

Air Up flessen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart, wit, roze, blauw en groen.

Wat zijn de verschillende smaken van Air Up?

Air Up biedt verschillende smaken aan, waaronder citroen, sinaasappel, perzik, appel, munt en bessen.

Waar kan ik Air Up flessen kopen?

Air Up flessen zijn verkrijgbaar op de officiële website, maar ook bij verschillende retailers zoals Kruidvat, Etos en Bol.com.

Is de prijs van Air Up de moeite waard?

De prijs van Air Up kan hoger zijn dan andere merken van vergelijkbare producten, maar het is aan de consument om te beslissen of de prijs de moeite waard is voor de voordelen van de smaakvolle waterervaring.

Is Air Up duurder dan andere merken van vergelijkbare producten?

Air Up kan duurder zijn dan andere merken van vergelijkbare producten, maar het biedt een unieke manier om water te drinken door middel van geur en smaak.

More to explorer

Plaats een reactie