Hoeveel dagen tot kerstmis

Hoeveel dagen tot kerstmis?

Facebook
Email
Twitter
WhatsApp

Kerstmis 2022, wat een fijn uitzicht toch? Heerlijk met je geliefden samen zijn en gezellig tafelen. Gourmetten, fonduen, pizzaatjes bakken, noem maar op:)

Als het maar lekker samen is, maar wanneer is het zo ver dat we samen kunnen zijn met kerstmis? Hoeveel dagen nog tot kerstmis? 

Zoveel dagen nog tot Kerstmis

man schrijft op boek in de buurt van kind op tafel
Hoeveel dagen tot kerstmis?

Kerstmis dagen afteller

[ycd_countdown id=3352]

Nu je weet wanneer het kerstmis is en hoeveel dagen je nog maar moet wachten of misschien wel helemaal niet, is het al wel tijd voor de kerst voorbereidingen. Waar komt de kerstboom en hangen we nu wel zoveel kerstverlichting op dit jaar 2022? Nu alles zo duur is geworden.

Persoonlijk vind ik het geweldig om veel kerstverlichting te hebben hangen binnen en buiten, het geeft een geweldige sfeer en een warm gevoel.

Ik hou zelfs van zoveel mogelijk lampjes en draai geluid dingetjes haha. Hoe fouter hoe beter:)

Maar goed, nu anno 2022 de stroom erg duur is geworden, zou ik aanraden de nostalgische kerstverlichting te verruilen voor led. Nou verruilen, berg ze goed op in een sterke doos en zet ze weg.

Kerstdecoratie bij de Action

Vaak hebben mensen kerstverlichting gekregen wat al lang in de familie zit en wordt zo elke keer doorgegeven. Dit wordt ook veel gedaan met nostalgische kerststallen, toen werden ze nog met de hand gemaakt. Erg zuinig op zijn dus:)

Wat ik persoonlijk wel leuk vond is, je had ook van die kerstboom lampjes die je los kon draaien zodat alle verlichting uitging, maar zoek maar eens uit welke het is. Leuk kerst cadeautje voor iemand in de maling te nemen:) 

Maar erg energiezuinig zijn ze niet, beter dus even kiezen voor wat anders. Ze zijn al erg goedkoop aan te schaffen bij bijvoorbeeld de Action. En eigenlijk hebben ze er veel soorten kerstverlichting maar ook kerstversiering.

Bij de Action kun je heel goedkoop je huis versieren met kerstversiering zoals verlichting voor buiten en binnen. Maar denk ook aan kerstservies, kerstdecoratie, verlichte kerstdorpen, op afstand bedienbare stopcontacten, je kerstcadeaus of natuurlijk iets eerder in de maand, je sinterklaascadeaus.

Maar echt teveel om op te noemen, maar zowiezo voor kerst ideaal om de prijs te drukken, stel je hebt net je eigen huis en wil er wel een leuke kerstsfeer creëren. 

Dan kun je perfect daar je kerstspullen halen, ook voor mensen die al een huis bewonen natuurlijk en iets anders willen of e energieprijs willen drukken. 

Voor degene die net een huis gaat betrekken is de Action ook ideaal voor je keukenvoorraad, zoals borden, bestek, pannen, kopjes, glazen, ovenschalen etc.

Maar ook voor je hele huis uitzet zoals elektronica, schoonmaak, beddengoed, kleding, ja het gaat maar door. Neem een kijkje in de winkel of de webshop van de Action.

Advents kalender 2022

Adventskalender 2022
Afbeelding Bol.com

Zoek je een kerstcadeau voor vrouw of man, vriendin of vriend mag natuurlijk ook:) Of gewoon voor vrouw of man, check al die Adventskalenders eens zeg, enorm veel keuze. 

Van geurtjes tot smaakvolle bier smaken. Echt, de keuze is enorm qua diversheid. Chocola tot Lego Adventskalenders, voor iedereen is er keuze. 

De gemiddelde prijs van een adventskalender ligt rond de €40. Check Google op Adventskalenders, wees er wel op tijd bij want, vaak een paar maand van te voren al uitverkocht.

Tip: Heb je geen Adventskalender weten te scoren, bezoek dan eens diverse kerstmarkten of bijgelegen kaufhalle, die hebben vaak meerdere Adventskalenders op voorraad.

Kleurplaten kerstmis

Kleurplaten kerstmis
Gratis Kerstmis kleurplaten

De kerst komt eraan, heerlijk eten en spelletjes spelen met je familie en natuurlijk eten. De kerstboom versieren met je kids, gezellige boel allemaal zeg. Heerlijk de kerst, jammer dat het maar een paar dagen duurt eigenlijk.

Echter het weer in de winter is wat minder en sommige mensen worden er zelfs somber van, tot de kerst begint:) Wat dacht je van Kerstmis kleurplaten in te kleuren? Ja dat is voor kinderen toch?

Nee hoor, niet alleen voor kids, maar ook voor volwassen. Je hebt ze in allerlei graden van moeilijkheid, zodat je er uren aan kunt besteden. En eenmaal klaar, ze perfect in de kerstboom kunt hangen. Ook de kids kun je hiermee zoet houden tijdens de kerstdagen.

Bekijk maar eens welke kerstmis kleurplaten er allemaal Gratis uit te printen zijn bij Schoolplaten.com. Veel plezier!

Foute kersttrui

Kerst vieren met lekker eten en natuurlijk je mooiste kerstkleding uit de kast halen en even strijken:) Of gaan we dat niet doen dit jaar? Strakke pakkies aan met een vlinderdasje voor, of een prachtige feestjurk waar je mond open van gaat staan:)

Een ander idee is een foute kersttrui, dat is hartstikke gezellig iedereen met een te foute kersttrui aan. Helemaal te leuk toch, en je hebt ze in allerlei types en maten. Dus voor groot en klein moet je bij de website foutekersttruikopen.nl zijn.

Kerstmis gedichten

Natuurlijk horen bij kerstcadeautjes kerst gedichten, prachtige cadeautjes met een feestelijke strik erom onder de kerstboom maakt de kerst helemaal goed. Maar, wat is nu leuker als degene die het cadeau uitpakt een kerstgedicht tegenkomt en hardop moet voor lezen.

Helemaal te gek toch, kun je lachen en gezellig kerst vieren. Ligt er natuurlijk wel aan wat voor een kerstgedicht je in gedachten had. Misschien wil je iemand wel een gedicht geven die het zwaar heeft en op deze manier je liefde en steun geeft.

Kun je niks bedenken of loop je vast met het schrijven van een kerstgedicht? Check dan de website kerst.rijmnu.nl, die staat bomvol diverse kerstmis gedichten.

More to explorer

Plaats een reactie