Basic fit contact

Basic Fit Contact: Alles Wat Je Moet Weten

Facebook
Email
Twitter
WhatsApp

Basic-Fit is een populaire sportschoolketen in Europa die meer dan 2 miljoen leden heeft. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder fitnessapparatuur, groepslessen en persoonlijke trainingen.

Naast de sportschool heeft Basic-Fit ook een uitgebreide klantenservice die 24/7 beschikbaar is om vragen en opmerkingen van leden te beantwoorden.

Basis-Fit Contactinformatie is gemakkelijk te vinden op hun website. Leden kunnen contact opnemen met de klantenservice via de live chat op de website of per e-mail. De klantenservice is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur.

Leden kunnen ook hun lokale Basic-Fit-club bellen voor meer informatie over lidmaatschap en diensten.

Mijn Basic-Fit Account is een handige manier voor leden om hun lidmaatschap en persoonlijke informatie te beheren. Leden kunnen hun gegevens bijwerken, hun lidmaatschap annuleren of opschorten en betalingen regelen via de My Basic-Fit-portal. Bovendien kunnen leden via de portal groepslessen boeken en hun voortgang bijhouden.

Belangrijke informatie

 • Basic-Fit heeft een uitgebreide klantenservice die 24/7 beschikbaar is om vragen van leden te beantwoorden.
 • Leden kunnen contact opnemen met de klantenservice via de live chat op de website of per e-mail.
 • Mijn Basic-Fit Account is een handige manier voor leden om hun lidmaatschap en persoonlijke informatie te beheren.

Basic-Fit Contactinformatie

Basic-Fit biedt verschillende manieren om contact op te nemen met hun klantenservice. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende contactmogelijkheden.

Naam

De klantenservice van Basic-Fit is bereikbaar via verschillende kanalen, waaronder live chat en e-mail. De chatbot Ruby staat 24/7 voor je klaar en kan je helpen met veelgestelde vragen. Als Ruby je niet kan helpen, zijn er klantenservicemedewerkers beschikbaar om je te helpen.

Contact

Je kunt contact opnemen met Basic-Fit via de volgende kanalen:

 • Live chat op de website van Basic-Fit
 • E-mail: klantenservice@basic-fit.nl
 • Telefoon: +31 23 8901 750 (gratis te bereiken via het vaste net)
 • Social media: Facebook, Twitter en Instagram

De klantenservice van Basic-Fit is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur.

Bericht

Als je een bericht wilt sturen naar Basic-Fit, kun je dit doen via het contactformulier op de website. Hier kun je aangeven waar je vraag of opmerking over gaat en je persoonlijke gegevens achterlaten. Een medewerker van Basic-Fit zal vervolgens zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Het is ook mogelijk om een brief te sturen naar Basic-Fit. Het postadres is:

Basic-Fit Nederland B.V. Postbus 3124 2130 KC Hoofddorp

Overig

Als je op zoek bent naar antwoorden op veelgestelde vragen, kun je terecht op de website van Basic-Fit. Hier vind je een uitgebreide lijst met vragen en antwoorden over onder andere abonnementen, betalingen en faciliteiten.

Als je een klacht hebt over Basic-Fit, kun je dit melden via het klachtenformulier op de website. Hier kun je aangeven wat er precies is gebeurd en wat je van Basic-Fit verwacht als oplossing. Een medewerker van Basic-Fit zal vervolgens zo snel mogelijk contact met je opnemen om de klacht te bespreken.

Mijn Basic-Fit Account

Basic-Fit biedt zijn klanten de mogelijkheid om een persoonlijk account aan te maken op hun website, genaamd “Mijn Basic-Fit”. Dit account geeft de klant toegang tot verschillende functies en informatie over hun fitnessabonnement.

Hieronder worden twee belangrijke sub-onderwerpen besproken die betrekking hebben op “Mijn Basic-Fit”: Accountbeheer en Technologie.

Accountbeheer

Met “Mijn Basic-Fit” account kunnen klanten hun fitnessabonnement beheren en wijzigen. In het account kunnen klanten hun persoonlijke gegevens, zoals hun naam, adres en telefoonnummer, bijwerken. Ook kunnen ze hun abonnementsdetails bekijken, zoals de datum van hun volgende betaling en de duur van hun abonnement.

Daarnaast kunnen klanten hun abonnement opzeggen of pauzeren via hun “Mijn Basic-Fit” account. Als klanten vragen hebben over hun abonnement of andere zaken, kunnen ze contact opnemen met de klantenservice van Basic-Fit. De klantenservice is bereikbaar via de live chat op de website of via e-mail.

Technologie

Basic-Fit maakt gebruik van technologie om het fitnessen voor klanten gemakkelijker te maken. Met de Basic-Fit app kunnen klanten bijvoorbeeld hun trainingen bijhouden en hun voortgang volgen. De app biedt ook trainingsschema’s en video’s met oefeningen aan.

Daarnaast kunnen klanten met de Basic-Fit app ook hun fitnessabonnement beheren en wijzigen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld hun abonnement upgraden of downgraden naar een ander abonnement. Ook kunnen ze hun betalingsgegevens bijwerken en hun abonnementsdetails bekijken.

Klanten kunnen de Basic-Fit app downloaden via de App Store of Google Play Store. De app is gratis te downloaden en te gebruiken voor Basic-Fit leden.

In dit artikel is besproken hoe klanten contact kunnen opnemen met de klantenservice van Basic-Fit en hoe ze hun fitnessabonnement kunnen beheren via hun “Mijn Basic-Fit” account en de Basic-Fit app. Door gebruik te maken van deze tools en technologieën, kunnen klanten hun fitnesservaring bij Basic-Fit optimaliseren.

Lidmaatschap Informatie

Basic-Fit biedt twee soorten lidmaatschappen aan: Comfort en Premium. Beide lidmaatschappen bieden onbeperkte toegang tot alle Basic-Fit clubs in Europa.

Lidmaatschapsopties

Het Comfort lidmaatschap is de meest populaire optie en biedt toegang tot alle Basic-Fit clubs in Europa. Met dit lidmaatschap kunnen leden gebruik maken van alle fitnessfaciliteiten en groepslessen. Het Comfort lidmaatschap is beschikbaar voor €19,99 per 4 weken.

Het Premium lidmaatschap biedt extra diensten en voordelen. Leden met een Premium lidmaatschap krijgen toegang tot de Premium clubs en kunnen gebruik maken van extra faciliteiten, zoals zonnebanken en massages.

Daarnaast krijgen Premium leden korting op Basic-Fit producten en diensten, zoals sportkleding en personal training. Het Premium lidmaatschap is beschikbaar voor €29,99 per 4 weken.

Premium Diensten

Leden met een Premium lidmaatschap hebben toegang tot extra diensten en voordelen. Hieronder vindt u een overzicht van de diensten die beschikbaar zijn voor Premium leden:

 • Toegang tot de Premium clubs
 • Gebruik van zonnebanken en massages
 • Korting op Basic-Fit producten en diensten
 • Gratis sportdrankjes
 • Gratis gebruik van lockers
 • Gratis gebruik van douches en sauna’s

Basic-Fit biedt ook een aantal extra diensten aan die beschikbaar zijn voor alle leden, zoals personal training en virtuele groepslessen. Voor meer informatie over lidmaatschappen en diensten, kunnen leden terecht op de Basic-Fit klantenservice.

Klantenservice en Ondersteuning

Basic Fit biedt verschillende manieren om contact op te nemen met hun klantenservice en ondersteuning. Dit omvat zowel een chatbot als een klantenservice. Hieronder worden deze opties nader toegelicht.

Chatbot Hulp

De chatbot van Basic Fit, Ruby, staat 24/7 klaar om vragen te beantwoorden en hulp te bieden. Ruby kan helpen met veelgestelde vragen en kan ook doorverwijzen naar de klantenservice wanneer nodig. Het is mogelijk om de chatbot te bereiken via de website van Basic Fit.

Klantenservice

Naast de chatbot biedt Basic Fit ook een klantenservice die bereikbaar is via e-mail. De klantenservice is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur. Het is mogelijk om een e-mail te sturen naar klantenservice@basic-fit.nl. De medewerkers van de klantenservice reageren tijdens kantoortijden zo snel mogelijk op vragen en opmerkingen.

Daarnaast is het mogelijk om veel antwoorden op vragen zelf te vinden via My Basic-Fit. Hier kunnen leden van Basic Fit hun abonnement beheren en veelvoorkomende zaken zelf regelen.

Dit omvat onder andere het wijzigen van persoonlijke gegevens, het opzeggen van het abonnement en het inplannen van een afspraak met een personal trainer.

Kortom, Basic Fit biedt verschillende manieren om in contact te komen met hun klantenservice en ondersteuning. Of het nu gaat om vragen over het abonnement of om hulp bij het gebruik van de faciliteiten, Basic Fit staat altijd klaar om te helpen.

Basic-Fit Clubs en Producten

Basic-Fit is een sportschoolketen met meer dan 900 clubs in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Spanje. In Nederland alleen al zijn er meer dan 200 clubs, verspreid over het hele land. Basic-Fit biedt een breed scala aan fitnessapparatuur, groepslessen en professionele begeleiding.

Clubs Informatie

Basic-Fit clubs zijn uitgerust met moderne fitnessapparatuur en bieden een breed scala aan groepslessen, zoals yoga, Zumba, Pilates en spinning. De clubs zijn 7 dagen per week geopend en hebben ruime openingstijden. Basic-Fit biedt ook persoonlijke trainingssessies aan, waarbij een professionele trainer de leden helpt om hun doelen te bereiken.

Leden hebben toegang tot alle Basic-Fit clubs in Nederland en kunnen hun lidmaatschap op elk moment opzeggen. Basic-Fit biedt ook flexibele lidmaatschapsopties, waaronder maandelijkse opzegbare lidmaatschappen en jaarlijkse lidmaatschappen.

Productaanbod

Basic-Fit biedt een breed scala aan fitnessproducten en accessoires, zoals sportkleding, sportvoeding, fitnessapparatuur en meer. Leden kunnen deze producten kopen in de Basic-Fit clubs of online via de Basic-Fit webshop.

Basic-Fit heeft ook een breed scala aan fitnessapparatuur beschikbaar in de clubs, waaronder cardio-apparatuur, krachttrainingstoestellen en vrije gewichten. Leden hebben toegang tot deze apparatuur tijdens de openingstijden van de clubs.

Basic-Fit biedt ook extra diensten aan, zoals een app waarmee leden hun fitnessdoelen kunnen bijhouden en een online community waar leden elkaar kunnen ondersteunen en motiveren.

Al met al biedt Basic-Fit een uitgebreid aanbod aan fitnessproducten en -diensten, met moderne apparatuur, professionele begeleiding en ruime openingstijden.

Basic-Fit in Europa

Basic-Fit is een van de grootste fitnessketens in Europa. Het bedrijf heeft clubs in verschillende landen, waaronder Spanje, Frankrijk en Nederland.

Basic-Fit in Spanje

In Spanje heeft Basic-Fit meer dan 200 clubs verspreid over het hele land. De clubs bieden een breed scala aan faciliteiten, waaronder cardio-apparatuur, gewichten, groepslessen en personal training. De clubs zijn goed uitgerust en bieden moderne apparatuur en faciliteiten.

Basic-Fit heeft ook een mobiele app waarmee gebruikers hun trainingsschema kunnen bijhouden en toegang hebben tot exclusieve aanbiedingen en kortingen. De app is beschikbaar in het Spaans en kan worden gedownload vanuit de App Store of Google Play Store.

Basic-Fit in Frankrijk

Basic-Fit heeft meer dan 100 clubs in Frankrijk. De clubs bieden een breed scala aan faciliteiten, waaronder cardio-apparatuur, gewichten, groepslessen en personal training. De clubs zijn goed uitgerust en bieden moderne apparatuur en faciliteiten.

Basic-Fit heeft ook een mobiele app waarmee gebruikers hun trainingsschema kunnen bijhouden en toegang hebben tot exclusieve aanbiedingen en kortingen. De app is beschikbaar in het Frans en kan worden gedownload vanuit de App Store of Google Play Store.

Basic-Fit in Nederland

Basic-Fit is opgericht in Nederland en heeft meer dan 200 clubs verspreid over het hele land. De clubs bieden een breed scala aan faciliteiten, waaronder cardio-apparatuur, gewichten, groepslessen en personal training. De clubs zijn goed uitgerust en bieden moderne apparatuur en faciliteiten.

Basic-Fit heeft ook een mobiele app waarmee gebruikers hun trainingsschema kunnen bijhouden en toegang hebben tot exclusieve aanbiedingen en kortingen. De app is beschikbaar in het Nederlands en kan worden gedownload vanuit de App Store of Google Play Store.

Basic-Fit biedt ook verschillende lidmaatschapsopties aan, waaronder maandelijkse en jaarlijkse abonnementen. De prijzen zijn redelijk en er zijn vaak aanbiedingen beschikbaar voor nieuwe leden.

Toekomst van Basic-Fit

Basic-Fit is de grootste low-cost fitnessketen van Europa en blijft zich uitbreiden in verschillende landen. Het bedrijf heeft momenteel meer dan 1,5 miljoen leden en is van plan om dit aantal verder te vergroten in de toekomst.

Basic-Fit is van plan om in de toekomst meer innovatieve oplossingen te bieden aan hun leden. Het bedrijf heeft al verschillende technologieën geïntroduceerd, zoals de Basic-Fit app en de virtuele lessen, om de fitnesservaring van hun leden te verbeteren.

Basic-Fit blijft zich richten op het bieden van betaalbare fitnessoplossingen aan hun klanten. Het bedrijf gelooft dat fitness voor iedereen toegankelijk moet zijn en blijft daarom werken aan het verlagen van de kosten voor hun diensten.

In de toekomst wil Basic-Fit zich ook richten op het uitbreiden van hun aanbod van diensten en producten. Het bedrijf heeft al een webshop gelanceerd waar klanten fitnessapparatuur en -accessoires kunnen kopen. In de toekomst wil Basic-Fit meer producten en diensten aanbieden om aan de behoeften van hun klanten te voldoen.

Al met al blijft Basic-Fit zich richten op de toekomst en blijft het bedrijf zich ontwikkelen om aan de behoeften van hun klanten te voldoen. Door het bieden van betaalbare fitnessoplossingen en innovatieve technologieën, blijft Basic-Fit de fitnessindustrie veranderen en uitbreiden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn Basic-Fit abonnement opzeggen?

Als je je Basic-Fit abonnement wilt opzeggen, kun je dit doen via de Basic-Fit website of app. Log in op je account en ga naar het tabblad ‘Abonnementen’. Hier kun je je abonnement opzeggen door te klikken op de knop ‘Opzeggen’. Je kunt ook contact opnemen met de klantenservice van Basic-Fit om je abonnement op te zeggen.

Wat zijn de stappen om mijn Basic-Fit abonnement te bevriezen?

Als je je Basic-Fit abonnement tijdelijk wilt bevriezen, kun je dit doen via de Basic-Fit website of app. Log in op je account en ga naar het tabblad ‘Abonnementen’. Hier kun je je abonnement bevriezen door te klikken op de knop ‘Bevriezen’. Je kunt je abonnement maximaal 3 maanden bevriezen.

Wat is de Basic-Fit app en hoe kan ik deze gebruiken?

De Basic-Fit app is een handige tool waarmee je je Basic-Fit abonnement kunt beheren. Je kunt hiermee bijvoorbeeld je abonnement opzeggen of bevriezen, je persoonlijke gegevens en work-out schema’s bekijken en deelnemen aan challenges. De app is beschikbaar voor zowel iOS als Android.

Hoe kan ik mijn Basic-Fit kaartnummer controleren?

Je Basic-Fit kaartnummer staat op je Basic-Fit pasje. Als je je pasje niet bij de hand hebt, kun je het kaartnummer ook vinden in de Basic-Fit app. Log in op je account en ga naar het tabblad ‘Profiel’. Hier vind je je kaartnummer.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van Basic-Fit?

Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met de klantenservice van Basic-Fit. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de live chat op de Basic-Fit website of een e-mail sturen naar klantenservice@basic-fit.nl. Daarnaast kun je ook telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer dat vermeld staat op de Basic-Fit website.

Kan ik zonder pasje naar Basic-Fit en hoe werkt dit?

Ja, je kunt zonder pasje naar Basic-Fit. Je kunt gebruik maken van de Basic-Fit app om in te checken bij de club. Ga naar het tabblad ‘Check-in’ in de app en scan de QR-code bij de ingang van de club. Je kunt ook inchecken met behulp van je persoonlijke QR-code, die je kunt vinden in de app of op de Basic-Fit website.

More to explorer

Plaats een reactie